A kapszulás kávéfőzők jó tulajdonságai (x)

Sokan úgy vannak vele, hogy ha már otthonra vesznek maguknak egy kávégépet, az olyan legyen, amely a szemes kávét frissen darálja, majd lefőzi, hiszen a zamatos kávéillatnál nincs élénkítőbb.

Azonban egyáltalán ne gondoljuk azt, hogy a kapszulás kávék ízre vagy illatra kevesebbet érnek, hiszen itt is találunk kiváló minőségű termékeket. Éppen ezért, aki a premiumshop24.hu Cremesso kapszulás kávéfőzőit választja, az nagyon jól jár. Nézzük, milyen pozitívumai vannak ennek az eszköznek!

Mit kell tudni a Cremesso kávégépekről?

A Cremesso egy svájci márka, amely különösen vonzó kapszulás kávéfőzőket kínál. Ezek a konyhai kisgépek tökéletesen illeszkednek minden otthonba, elsősorban kompakt kialakításuk miatt döntenek mellettük oly sokan.

Az innovatív megoldásokban bővelkedő gépekhez tartozó Cremesso kávékapszula is igazán egyedi tulajdonságokkal bír. A legfontosabb, hogy alumíniummentes, lebomló anyagból gyártják, így teljes mértékben környezetbarát.

Márpedig a legtöbben azért nem szeretnének kapszulás kávéfőzőt otthonra, mert károsnak tartják azt a környezetvédelem szempontjából. A premiumshop24.hu webáruház termékeire azonban ilyen szempontból sem lehet panasz.

Mi jellemzi a kapszulás kávéfőzőket?

Egy ilyen géppel ugyanolyan gyorsan lehet finom, zamatos feketét készíteni, mint egy hagyományos, automata kávéfőzővel. Itt is lehetőség van előre beprogramozni a készüléket, és reggel elég egy gombnyomás, hogy a csészénkben ott gőzölögjön az isteni eszpresszó vagy cappuccino.

Attól függően érdemes választani a kínálatból, hogy mik az igényeink. A Cremesso Una kiváló azoknak, akik krémesen szeretik a kávét. A Cremesso Easy modell helytakarékos, kis helyet foglal a konyhában, épp ezért irodai környezetben is gyakran találkozunk vele.

A Cremesso Compact One II nagy víztartállyal rendelkezik, így azok számára javasoljuk, ahol többen is fogyasztanak kávét nap mint nap. A Cremesso Brava a leginnovatívabb készülék: mindent tud, amit kell. Percek alatt elkészül vele akár a lungo grande is. Mindegyik darab csendesen működik.

Nemcsak típus, hanem szín alapján is dönthetünk, melyikkel ékesítjük az otthonunkat. Fontos tudni, hogy az alkatrészek könnyen tisztíthatók, a víztartály például mosogatógépbe is tehető. A kezelésük és a karbantartásuk is könnyű a Cremesso kapszulás kávéfőzőknek.

Milyen kapszulák kaphatók?

Persze nem elég az, hogy maga a gép tökéletes legyen, az még inkább számít, milyen kapszulát teszünk bele. Nos, a Cremesso többféle változatot is kínál: nemcsak az eszpresszó kedvelőire gondoltak a gyártók.

Olyan speciális ízesítésű termékek is kaphatók a fent említett webáruházban, mint a Cremesso Lungo Caramello. A kapszulák tárolásához külön állvány is vásárolható, de termoszt, tejhabosítót és csészéket is rendelhetünk a készülék mellé.

Érdemes a modern kapszulás kávégépek közül választania annak, aki reggelente nem akar bíbelődni a kávédarálással, hanem azt szeretné, hogy az ízes finomságot minél előbb elfogyaszthassa.

Fizetett tartalom (x)

Hozzászólások ()

Friss hírek