Tavaszi pihenés élményfőzéssel egybekötve (x)

Bizonyára Ön is látott már olyan főzős műsorokat, ahol különféle szakácsok mutatnak be finomabbnál finomabb ételeket. Ennek továbbfejlesztett változatai a főzőversenyek, ahová bárki benevezhet, és együtt főz több versenyzővel a vezető szakácsok útmutatásai alapján, miközben szintén filmfelvétel készül.

Ilyen hagyományokat szeretne egy dunántúli szálloda is elültetni a gyakorlatban, természetesen filmezés nélkül, ahol jól érzi magát vendég és séf egyaránt.

FitKitchen Hévízen

Az élményfőzés fogalma már jó ideje ismert az egyik neves hévízi szállodában. Ha végigböngésszük a Hotel Európa Fit****superior tavaszi ajánlatait, láthatjuk, hogy sokszínű program várja a kicsiket és nagyokat egyaránt a közelgő ünnepi időszakokban. Idén extra hosszú tavaszi szünete lesz a diákoknak, amely magába foglalja a húsvéti ünnepeket is. De utána szintén ki lehet venni egy hosszú hétvégét és el lehet tölteni a wellnessezés jegyében, hiszen pünkösd is hamarosan itt lesz.

Az akciós ajánlatok során a szálloda különféle kedvezményekkel csábítja vendégeit, a szolgáltatások széles választéka és egyedisége mellett. Az Európafit egyik ilyen páratlan lehetősége a FitKitchen, ahol egy külön teremben élvezhetik a vendégek a közös főzés élményét, miközben beszélgethetnek, tanulhatnak a mesterektől.

Céges csapatépítőnek is kiváló

Ha valaki nem csupán családilag, hanem egy baráti társasággal, netán kollégákkal is bele szeretne kóstolni szó szerint a kikapcsolódás eme területeibe, akkor az Európafit FitKitchen szolgáltatásával erre is van lehetőség. A profi helyszínen igazi műhelymunka zajlik, melynek során Ön is együtt süthet-főzhet családtagjaival, ismerőseivel, barátaival vagy akár munkatársaival.

A kreatív tevékenység mellett mindenkinek jut és marad ideje a wellnessezésre, sportolásra, egyéb szabadidős tevékenységekre, attól függően, kinek mi az, ami feltöltődést biztosít. A FitKitchen főzőiskola igazodik az egyéni ízlésekhez és kérésekhez is. Ennek megfelelően lehetőség van glutén- és laktózmentes, vegetáriánus és vegán fogások megtanulására.

A húsok kedvelői válogathatnak az amerikai ízek, azaz steakek, hamburgerek, saláták összeállításaiból, vagy megismerkedhetnek a halból készült ételek elkészítésével a FitKitchen különböző technológiáival. A Sous-Vide az egyik ilyen, amibe szintén bepillantást nyerhetnek a résztvevők.

Aktív és passzív kikapcsolódás minden korosztálynak

A főzőiskola mellett temérdek program várja a gyerekeket és felnőtteket egyaránt. A húsvét, a tavaszi szünet és a pünkösd remek programokkal és sztárfellépőkkel kedveskedik a felnőtteknek, napközben pedig számtalan kézműves és fejlesztő foglalkozás, előadás várja a kisebbeket. A fürdő, a játszóterek, a „Roomli” játszóbirodalom állandóan rendelkezésre állnak.

Aki pedig nemcsak pihenni, hanem szépülni is szeretne ottléte folyamán, próbálja ki a Vitalium Laser Centre vagy a Health & Beauty valamelyik szolgáltatását. Az egyes kezelésekről a szálloda honlapján is tájékozódhat.

Fizetett tartalom (x)

Hozzászólások ()

Friss hírek

100 millió eurós bírságot kapott a Continental

Még mindig nem csengett le teljesen a Volkswagen-csoportot 2015-ben megrázó dízelbotrány. A Continental most - közel 9 évvel később - kapott egy 100 millió eurós bírságot, amiért nem akadályozta meg, hogy alkalmazottai részt vegyenek a dízel-kibocsátási csalásban.

Read More »

250 forint osztalékot fizet idén a Mol

A Mol mintegy 198 milliárd forint osztalék kifizetéséről döntött a 2023-as üzleti évre vonatkozóan. Az egy részvényre jutó alap osztalék mértéke 150 forint, ezen túl a részvényeseknek mintegy 100 forint körüli rendkívüli osztalékot is fizetnek.

Read More »