Rendezvényekhez válasszon strapabíró és funkcionális bankettasztalokat! (x)

A különböző eseményeken akár néhány száz résztvevő ültetéséről, étkeztetéséről kell gondoskodni az alkalomhoz illően, ami rendezvényszékeket és -asztalokat igényel, akár klasszikus, akár állófogadásról van szó. 

A leggyakoribb alkalmak jellegének és a terem elrendezésének megfelelően kell megválasztani a különféle rendezvénybútorokat. Alapvető követelmény velük szemben a tartósság, tisztíthatóság, egyszerű használhatóság és tárolhatóság. Praktikusak azok a székek és asztalok, amelyek rakásolhatóak, összecsukhatóak, így használaton kívül kis helyen elférnek. Milyen szempontokat mérlegeljen a választásnál?

Milyen a megfelelő rendezvényasztal?

A különféle rendezvények, a konferenciák, valamint a reprezentatív, étkezéssel egybekötött események más-más bútorokat igényelnek. A Dublino praktikus és komplett bankettasztalai valamennyi rendezvény elengedhetetlen kellékei. Hogy melyik típusú alkalomhoz melyik a megfelelő, az több tényező függvénye.

Van, hogy a praktikum, de van, hogy az esztétikum az elsődleges, viszont minden esetben lényeges szempont a mobilizálhatóság, ugyanis esetenként kevés idő áll rendelkezésre a terem átrendezésére 2 esemény között, így a gyorsaság rengeteget nyom a latban.

Szinte minden rendezvény más elrendezést igényel, máshogyan kell felállítani az asztalokat egy esküvő, egy gálavacsora, egy belső céges rendezvény, egy piknik vagy egy állófogadás alkalmával. Az asztallapra hajtható acélvázas, rugós asztallábak megkönnyítik a szállítást, tárolást.

Változatos bankettasztalok

A nagylétszámú események olyan asztalok alkalmazását teszik szükségessé, amelyek nagyfokú igénybevételre lettek tervezve, tartós anyagokból készülnek, masszívak. Ezenfelül tökéletesen illenek az egyes alkalmakhoz mind színben, mind formában, magasságban. Amennyiben elegáns megjelenést szeretne, asztalterítővel, asztalszoknyával elfedhetők a kevésbé dekoratív asztallapok és -lábak, és színekben is a rendezvényhez igazíthatók.

Kerek, ovális, négyszög és téglalap formájú asztallapok közül választhat attól függően, hogy milyen eseményeknek ad helyet. A kerek asztalok tökéletesek állófogadásokra, gálavacsorákra, koktélpartikra, mivel lehetőséget biztosítanak intim beszélgetésekre.

A szögletes asztalok nagyszerűen használhatók konferenciákon és üzleti rendezvényeken, továbbá esküvőkön, ünnepi események alkalmával, ahol az ünnepelt köré vagy irányába szeretnénk szervezni a közönséget, és helytakarékosan elrendezni az asztalokat.

Milyen szempontokat mérlegeljen?

A rendezvényhelyszínek berendezésének kiválasztásánál a rugalmasság legyen az egyik legfőbb rendezőelv, hiszen többféle, akár kültéri esemény megrendezésére is kaphat megbízást. Különféle dekorációkkal, színekkel finomíthatja, a kívánt megjelenéshez igazíthatja.

A létszám, az esemény jellegének ismeretében töltse fel a helyszínt bútorokkal, gondolja át, állfogadást szeretne-e vagy asztalhoz ültetné inkább a vendégeket.

Fizetett tartalom (x)

Hozzászólások ()

Friss hírek