Ajándékozni jó, de nem könnyű! (x)

Ugye, ezzel te magad sem tudnál vitatkozni? Nagyon jó dolog kapni, de egy idő után az ember talán már még szívesebben ad. Nagyszerű látni az örömöt az arcokon, hallani az őszintén gyöngyöző kacajt és visszaemlékezni ezekre a szívmelengető, meghitt pillanatokra.

Ám az odáig vezető út bizony nem egyszerű, számtalan tanakodással, válogatással és keresgéléssel töltött perc és óra előzi meg. Ajándékozni ugyanis sokszor nagyon nehéz. Ha nem ismered az illetőt, akkor azért, ha jól ismered, akkor meg azért, mert már eleve sok ajándékot kapott tőled, nehéz mindig megújulni. 

Alighogy elmúlt a karácsony, nyakatokon az évforduló?

A karácsony eleve egy nehezebb időszaka az évnek a sok ajándék miatt, ám a neheze csak akkor jön, ha közvetlenül utána újfent meglepetésen kell törni a fejedet. De nem kell, ha körülnézel az ajandek-otletek.hu ajándékokat felsoroló ajánlatai között, mivel ott olyan kincsekre is bukkanhatsz, amire magadtól esetleg nem gondolnál.

Persze az ajánlatok rengeteg szezonális terméket is tartalmaznak, így bátran körülnézhetsz bármely másik kategóriában is. 

Azt mindenképpen érdemes szem előtt tartani, hogy milyen évfordulót ünnepeltek, illetve a kapcsolatotok szempontjából az a dátum mennyire számít lényegesnek. Mert akadnak olyan események, mondjuk egy első közös nyaralás, amelynek emlékét dátum szerint is őrzitek, de mégsem nyom olyan sokat a latban, mint mondjuk a megismerkedésetek napja vagy esetleg a házassági évfordulótok.

Természetesen nem csupán párkapcsolatban lehet évfordulót ünnepelni, milliónyi más indok is lehetséges, így csak rajtatok múlik, hogy mit tartotok ünneplésre méltónak.

Jó, jó, de mit ajándékozz?

Szinte már halljuk is a türelmetlenkedő kérdést. A javaslatunk szerint kétféle ajándékban érdemes ilyenkor gondolkodni:

  • Az egyik opció a közös élmény, ami még jobban összekovácsol titeket. Ez teljesen tőletek függ, hogy mi legyen: lazulni és wellnessezni vágytok, vagy szeretnétek egy kis adrenalinlöketet, esetleg szívesen vennétek részt gourmet programokon?
  • A  másik lehetőség pedig valami maradandó ajándék, amelyre ha rápillant a párod, barátod, családtagod, akkor egyből te jutsz eszébe, valamint a ti közös történetetek. Itt jegyeznénk meg, hogy még egy használati tárgyban is bátran lehet gondolkodni, hiszen ha azt a kellő humorral fűszerezed, esetleg gravírozással valóban egyedivé varázsolod, akkor egészen biztosan kitűnő évfordulós ajándék válik majd belőle.

Láthatod hát, nem is olyan nehéz dolog ez a választás!

Nem csak az évforduló napján…

Persze ajándékozni máskor is lehet, az ajandek-otletek.hu kínálatában számos apróbb ajándéktárgy is kapható, így nem csupán az év egy napján fogod tudni kifejezni háládat a másikért, hanem amikor csak kedved szottyan!

Ha így teszel, egészen biztosan sok közös évfordulót ünnepelhettek még, hiszen csak azok a kapcsolatok maradnak tartósan életben, amelyet folyamatosan gondoznak és ápolnak.

Fizetett tartalom (x)

Hozzászólások ()

Friss hírek

100 millió eurós bírságot kapott a Continental

Még mindig nem csengett le teljesen a Volkswagen-csoportot 2015-ben megrázó dízelbotrány. A Continental most - közel 9 évvel később - kapott egy 100 millió eurós bírságot, amiért nem akadályozta meg, hogy alkalmazottai részt vegyenek a dízel-kibocsátási csalásban.

Read More »

250 forint osztalékot fizet idén a Mol

A Mol mintegy 198 milliárd forint osztalék kifizetéséről döntött a 2023-as üzleti évre vonatkozóan. Az egy részvényre jutó alap osztalék mértéke 150 forint, ezen túl a részvényeseknek mintegy 100 forint körüli rendkívüli osztalékot is fizetnek.

Read More »