Ütvefúró, az univerzális megmentő (x)

Ma már egy háztartásban elengedhetetlenek az okos szerszámgépek, mert bizony a hibák és az azonnali beavatkozást igénylő helyzetek nagy valószínűséggel a legváratlanabb pillanatokban törnek ránk. Ilyenkor pedig sokkal felkészültebben veheted fel a harcot, ha vannak hozzá megfelelő szerszámaid vagy gépeid. Ha ráadásul még lakásfelújításba kezdtél vagy építkezel, akkor egy ütvefúró nagyon hasznos szolgálatokat tehet majd neked.

Mit is nevezünk ütvefúrónak?

Ha olyan szerszámgépet keresel, ami nagyon sok munkafolyamatban a segítségedre lehet, akkor nézz körül a JOSZERSZAM.com fúrás, ütvefúrás oldalán. Itt megtalálhatod azokat a remek gépeket, amelyekkel aztán garantáltan sikeres lesz majd a feladatvégzés minden egyes fázisa.

No, de mi is az az ütvefúró? Ez kérem, nem egy egyszerű fúrógép, hanem annál sokkal több. Egy olyan speciális szerkezet, amely sokkal erősebb a “mezei” fúrógépeknél és sokkal többet is tud azoknál. Éppen emiatt nem is nélkülözhetik sokan, ha építkeznek vagy lakásfelújításba kezdenek. Az is szuper ebben az erős eszközben, hogy egy polc felrakása esetén vagy egy sima fúrást igénylő művelethez is ugyanolyan jól alkalmazhatod, nem kell tehát két külön berendezésbe beruháznod.

Mire figyelj?

Ha ütvefúrót keresel, akkor fontos adat a fordulatszám. Minél magasabb ennek az értéke, annál nagyobb lesz az az ütési energia, amit a berendezéssel el tudsz majd érni. Ha ez az érték magas, akkor a fa, a fém nem jelenthet akadályt, illetve az egyéb tartozékokat is könnyedén meghajtja majd az ütvefúró. Ha kell, akkor kisebb fordulatszámon működtetheted tehát a készüléket, ha az adott anyag ezt kívánja.

Ma már elérhetők persze nagyon praktikus és könnyű akkus szettek is, amelyekkel aztán igencsak szabadon lehet járni-kelni. Nem leszel így a konnektorhoz kötve. Ez főképp nagyobb építkezési területeken ideális, de egy kertben is kényelmessé teszi a munkákat. Tégla, ytong, gipszkarton fúrására remek, betonfúrásra viszont ne az ütvefúró készüléket használd! Egy ilyen feladat elvégzésének inkább fúrókalapáccsal állj neki. Ekkor kis fordulatszámon is nagy ütési energiával dolgozhatsz, ekkor pedig nem fog felforrósodni a fúróhegy, és a keményfém lapka sem fog kiolvadni.

Hatékonyan és okosan

A JOSZERSZAM.com kiváló akkus vagy hagyományos fúró-csavarbehajtó készülékeit vagy egyéb remek eszközeit is igazán hasznosan és eredményesen lehet alkalmazni nemcsak egy háztartásban, ahol aztán mindig akad valami szerelni vagy javítani való, hanem még a profi szerelési feladatokhoz is.

A sarokfúró a nehezen hozzáférhető helyeken teszi könnyebbé a munkát. Az üvegfúró vagy a csempefúró hegyek pedig precíz és gyengéd fúrások esetén jelentenek nagy segítséget, mert ezekkel nagy biztonsággal elkerülhetők a repedések és a törések is az anyagban. Kis befektetés nagy hasznot hozhat. Precíz és erős eszközökkel minden feladat hatékonyabban elvégezhető.

Fizetett tartalom (x)

Hozzászólások ()

Friss hírek