Surf index: erős nyomás alatt az euró

Az EURUSD a medvés forgatókönyvet valósította meg a charton, támadva a kettes zóna alját. Amennyiben nem érkezik a bikás töltet, úgy a dollár hatalmas fölényre tehet szert. Az elkövetkező hetek kulcsfontosságú piaci formációkat produkálhatnak az EURUSD grafikonján. 

Forgatókönyvek

Az ár szépen támadta a kettes zóna alját, ahol ismét erőgyűjtésbe kezdett, mivel ennek a zónának az elvesztése komoly teret adhat a dollárnak. Az árnak támadnia kellene a kettes zóna tetejét, hiszen az elmúlt hetek komoly dollárfölényről tettek tanúbizonyságot.
Amennyiben a támadás sikertelen lesz és nem érkezik bikás átütő gyertya a kettes zóna tetején, lefordulhat az ár és újra aktiválódhat  a medvés forgatókönyv.
Részletek a friss videóban:

A Begyik Roland által működtetett PSR Youtube csatornán immár több mint egy éve folyik a piacok elemzése, a korábbi részek ott elérhetőek, az újabbakról minden hétfőn mi is beszámolunk és a PSR Twitter csatornáját is érdemes követni!

Kockázati felhívás
A fent látható elemzések általános információkon alapulnak. Bármely vélemény, elemzés, árszint vagy egyéb tartalom oktatási céllal, nem pedig befektetési ajánlatként kerül publikálásra. Bármely személy, aki ezen információkra támaszkodik kereskedési döntéseiben, csakis saját felelősségére teszi. Bármely tartalom közlése nem veheti figyelembe az egyén befektetési céljait, illetve az egyén pénzügyi helyzetét és szükségleteit. A múltból olvasott, elemzett információk, teljesítmények alapján nem lehet egyértelmű következtetéseket levonni a jövő eredményeit illetően. Minden személy, aki ezen tartalmak, információk alapján hozza meg befektetési döntéseit, csakis saját kockázatára teszi, weboldalunk nem vállal semmiféle felelősséget az oldalon szereplő elemzések segítségével meghozott befektetési döntésekkel kapcsolatosan.

Hozzászólások ()

Friss hírek