Egy youtuber megcsinálta az élőszereplős Squid Game-et

A több mint 80 millió feliratkozóval rendelkező amerikai youtuber, MrBeast megrendezte a Squid Game valós verzióját. 

Aki esetleg nem tudná, a Netflix eddigi legnépszerűbb, Nyerd meg az életed magyar címen futó története egy túlélőjátékról szól, amelyben a (rendkívüli módon eladósodott) résztvevőknek koreai gyerekjátékokat kell játszaniuk a több milliós nyeremény reményében, azonban a vesztesek nem egyszerűen kiesnek, hanem meghalnak.

Noha MrBeast ténylegesen castingolt 456 résztvevőt és a pénznyeremény is valós – ráadásul nem kis összeg; 456 ezer dollár -, az általa kreált játékban nem ennyire drámai a helyzet.

A versenyt egyébként már le is forgatták, az összesítő az alábbi videóban tekinthető meg:

Forrás: The Independent / Instagram / Youtube / Kitekintő

Hozzászólások ()

Friss hírek

Két hónapos csúcsa közelében forog a DAX

Kedvező ma a hangulat az európai tőzsdéken, amit az egészségügyi, illetve az utazási és szabadidős szektorok papírjainak emelkedése vezet. A friss GDP-adatok azt mutatták, hogy a brit gazdaság a vártnál kevésbé esett vissza a második negyedévben, ennek ellenére a brit gazdaság kilátásai továbbra is gyengék.

Read More »

Egyhavi csúcson járt ma az euró

Indexemelkedéssel indult a kereskedés pénteken a főbb európai értékpapírpiacokon. Az eurót a dollárral szemben ismét 1,03 felett jegyzik, ami egy hónapos csúcsot jelent. A dollár árfolyamának gyengülése a vártnál alacsonyabb amerikai inflációs adatok miatt következett be.

Read More »