Egy youtuber megcsinálta az élőszereplős Squid Game-et

A több mint 80 millió feliratkozóval rendelkező amerikai youtuber, MrBeast megrendezte a Squid Game valós verzióját. 

Aki esetleg nem tudná, a Netflix eddigi legnépszerűbb, Nyerd meg az életed magyar címen futó története egy túlélőjátékról szól, amelyben a (rendkívüli módon eladósodott) résztvevőknek koreai gyerekjátékokat kell játszaniuk a több milliós nyeremény reményében, azonban a vesztesek nem egyszerűen kiesnek, hanem meghalnak.

Noha MrBeast ténylegesen castingolt 456 résztvevőt és a pénznyeremény is valós – ráadásul nem kis összeg; 456 ezer dollár -, az általa kreált játékban nem ennyire drámai a helyzet.

A versenyt egyébként már le is forgatták, az összesítő az alábbi videóban tekinthető meg:

Forrás: The Independent / Instagram / Youtube / Kitekintő

Hozzászólások ()

Friss hírek

11 havi mélyponton az euróövezeti BMI

A vártnál minimálisan nagyobb mértékben lassult az euróövezet gazdasági teljesítménynövekedése januárban, tizenegy hónapja a legkisebb emelkedést mutatta a londoni IHS Markit gazdaságkutató intézet beszerzési menedzser indexének hétfőn ismertetett előzetes értéke.

Read More »

Kiürítik a kijevi amerikai nagykövetséget

A brit külügyminisztérium vasárnap ismertetett értesülései szerint Moszkva Oroszországgal baráti viszonyt ápoló ukrán politikusokat akar hatalomra juttatni Kijevben. Az amerikai belügyminisztérium felszólította a Kijevben lévő amerikai nagykövetségen dolgozók családtagjait, hogy hagyják el az országot, mivel az orosz támadás bármikor megkezdődhet.

Read More »

Leave a Reply