Tényleg lefogyhatott Kim Dzsong Un

Bár arról, hogy valójában mi történik Észak-Koreában, legtöbbször csak találgatni lehet – az országban például hivatalosan nincs jelen a koronavírus -, arra egyre több jel mutat, hogy az élelmezéssel nagy gondok vannak.

Ennek egyik jele volt, hogy az észak-koreai vezető egy tegnap megjelent videó szerint arra kérte népét, hogy 2025-ig egyenek kevesebbet, mert jó ideig még nem lesz biztosított az ország megfelelő ellátása – amely éppen amiatt súlyosbodott a korábbi évekhez képest, mert Észak-Korea lezárta a kínai határt.

Most pedig a Bloomberg tett közzé egy cikket, miszerint Kim Dzsong Un utóbbi hetekben látott nyilvános szereplései során nem testdublőrt használ, hanem valóban lefogyott mintegy 20 kilogrammot. Mindezt a dél-koreai kémügynökség erősítette meg, amelynek munkatársai arc-analízist, súlykövető modellezést és nagy felbontású videókat használtak és így zárták ki, hogy esetleg más szerepel a nyilvános felvételeken.

https://www.instagram.com/p/CVkysOzDzFw/

A 37 éves – erős dohányos és túlsúlyos – vezető súlyvesztésének persze nem feltétlenül az az oka, hogy nincs elég élelem az országban, lehet, hogy csak az orvosai tanácsára fogott diétába, az viszont biztos, hogy az arca immár kevésbé kerek.

Forrás: Bloomberg / Instagram

Friss hírek

Volvo XC60 Recharge

Erős negyedévet zárt a Volvo

A kínai Geely többségi tulajdonában lévő Volvo Cars rekordszámú, 182.687 járművet értékesített az idei első három hónapban, 12 százalékkal többet az egy évvel korábbinál. A tisztán elektromos autók aránya 21 százalékra emelkedett az egy évvel korábbi 18 százalékról.

Read More »