Hétindító elemzés: izgalmas napok előtt áll az euró

Ezen a hétfőn is jelentkezünk heti SURF elemzésünkkel, melyben közkedvelt befektetési eszközök árfolyammozgásait lehet végigkövetni egy újszerű megközelítés mellett. A mai videóban az EURUSD, az US100, azaz a Nasdaq index és az olaj ármozgásai szerepelnek.

Az e heti témákról egy kis ízelítő:

  • Végre erőre kapott az euró aminek köszönhetően a várt érintésünk megtörtént a grafikonon. Érdekes hétnek nézünk elébe, hiszen ha az euró képes legyőzni a kettes zóna alját, egészen a hármas zónáig menetelhet.
  • A Nasdaq is hozta az elvárt formációt. Az árjegyzés képes volt betörni a kettes zónába, ahol jelenleg a zóna közepén helyezkedik el és képes lehet támadni az adott zóna tetejét.
  • A fekete aranyból kifogyott a “benzin”, ennek köszönhetően képtelen volt újabb csúcsot kialakítani. Amennyiben nem érkezik újabb csúcs, abban az esetben megérett az árjegyzés egy komolyabb korrekcióra.

Részletek a friss, 35. heti videóban:

A Begyik Roland által működtetett PSR Youtube csatornán immár 35 hete folyik a piacok elemzése, a korábbi részek ott elérhetőek, az újabbakról minden hétfőn mi is beszámolunk és a PSR Twitter csatornáját is érdemes követni!

Kockázati felhívás
A fent látható elemzések általános információkon alapulnak. Bármely vélemény, elemzés, árszint vagy egyéb tartalom oktatási céllal, nem pedig befektetési ajánlatként kerül publikálásra. Bármely személy, aki ezen információkra támaszkodik kereskedési döntéseiben, csakis saját felelősségére teszi. Bármely tartalom közlése nem veheti figyelembe az egyén befektetési céljait, illetve az egyén pénzügyi helyzetét és szükségleteit. A múltból olvasott, elemzett információk, teljesítmények alapján nem lehet egyértelmű következtetéseket levonni a jövő eredményeit illetően. Minden személy, aki ezen tartalmak, információk alapján hozza meg befektetési döntéseit, csakis saját kockázatára teszi, weboldalunk nem vállal semmiféle felelősséget az oldalon szereplő elemzések segítségével meghozott befektetési döntésekkel kapcsolatosan.

Friss hírek

Mínuszban indul a nap a tőzsdéken

Nagy indexcsökkenésre lehet számítani pénteken az európai tőzsdék nyitásakor, miután tegnap az Egyesült Államokban a kereskedés végén komoly eladási hullám bontakozott ki, a Dow Jones 313 ponttal, közel egy százalékkal csökkent, a technológiai szektort reprezentáló Nasdaq pedig 1,3%-kal került lejjebb.

Read More »

Boris Johnson belebukhat a buli-botrányba

A brit kormány egykori minisztereinek egyike is lemondásra szólította fel szerdán Boris Johnson miniszterelnököt, aki az utóbbi hetekben kormányfői megbízatásának eddigi legnagyobb politikai botrányába keveredett a koronavírus-járvány elleni szigorú korlátozások idején rendezett Downing Street-i bulik miatt.

Read More »

Leave a Reply