Friss hírek

Megint műháttér előtt szerepelt Joe Biden

Sajátos módon intézi televíziós megjelenéseit az amerikai elnök. Amikor Joe Biden nemrég megkapta harmadik adag oltását, a háttérben a Fehér Ház Rózsakertje látszott az ablakokban – teljes virágzásban. Szeptember végén. 

A rejtély megoldása: Biden valójában nem a Fehér Házban volt, hanem szemben, egy felépített stúdióban, ahol az ablakok helyén monitorokat helyeztek el.

Tegnap újra ebből a stúdióból jelentkezett be Biden, amit az újságírók is furcsán fogadtak és olyan kérdéseket tettek fel Twitteren, mint:

“Vajon nem engedik be a valódi Fehér Házba?” vagy “Miért érzi úgy Joe Biden, hogy egy felépített, Fehér Házat ábrázoló hátteret kell használnia éppen az igazi Fehér Házzal szemben?”

További kommentek és képek a Fox News cikkében.

 

Friss hírek

Nő az oltási kedv Csehországban

Erősen nőtt az érdeklődés a koronavírus elleni oltás iránt Csehországban: míg október elején naponta alig néhány ezren vették fel az oltóanyagot, addig a hét elején ez a szám már elérte a napi harmincezret - derült ki az egészségügyi minisztérium honlapján kedden megjelent kimutatásokból.

Read More »

Férjhez ment a japán hercegnő

Mako japán hercegnő férjhez ment a volt egyetemi hallgatótársához, Komuro Keihez - közölte kedden a japán császári udvar ügyeivel foglalkozó kormányügynökség. A hercegnő a japán törvények értelmében ezzel elveszítette császári státuszát, mivel férje, Komuro közember.

Read More »