Hétindító elemzés: fontos szinteken járt az arany és a cukor

Ezen a hétfőn is jelentkezünk heti SURF elemzésünkkel, melyben közkedvelt befektetési eszközök árfolyammozgásait lehet végigkövetni egy újszerű megközelítés mellett. A mai videóban az EUR/USD, a cukor és az arany ármozgásai szerepelnek.

A SURF elemzés alapjairól korábbi cikkünkben lehet tájékozódni, lényege dióhéjban annyi, hogy nem horizontális vonalakat, hanem csak és kizárólag sugár irányban kivetített ferde vonalakat használ egy-egy támasz / ellenállás szint meghatározásánál. Aki pedig újra végignézné a legutóbbi, szeptember 13-i videót, itt megteheti.

A friss, 31. heti videó:

A Begyik Roland által működtetett PSR Youtube csatornán immár 30 hete folyik a piacok elemzése, a korábbi részek ott elérhetőek, az újabbakról minden hétfőn mi is beszámolunk és a PSR Twitter csatornáját is érdemes követni!

Kockázati felhívás
A fent látható elemzések általános információkon alapulnak. Bármely vélemény, elemzés, árszint vagy egyéb tartalom oktatási céllal, nem pedig befektetési ajánlatként kerül publikálásra. Bármely személy, aki ezen információkra támaszkodik kereskedési döntéseiben, csakis saját felelősségére teszi. Bármely tartalom közlése nem veheti figyelembe az egyén befektetési céljait, illetve az egyén pénzügyi helyzetét és szükségleteit. A múltból olvasott, elemzett információk, teljesítmények alapján nem lehet egyértelmű következtetéseket levonni a jövő eredményeit illetően. Minden személy, aki ezen tartalmak, információk alapján hozza meg befektetési döntéseit, csakis saját kockázatára teszi, weboldalunk nem vállal semmiféle felelősséget az oldalon szereplő elemzések segítségével meghozott befektetési döntésekkel kapcsolatosan.

Friss hírek

Az USA húzza felfelé a világgazdaságot

Az Egyesült Államok tavalyi államháztartási hiányának példátlan pro-ciklikus bővülése felhajtóerőt adott a hazai fogyasztásnak, és ezzel egyidejűleg magyarázattal szolgált az amerikai gazdaság meglepő ellenállóképességet jelző tavalyi növekedésére is.

Read More »