Tényleg összejön az Amazon-MGM üzlet

A streaming szolgáltatások fejlődése és a piac szereplőinek erősödése (Netflix, HBO-HBO Max, Disney+) Jeff Bezost is arra késztette, hogy adjon egy újabb impulzust az Amazon Prime Video nevű streaming-szolgáltatásának.

Már tegnap felröppent a hír, hogy a fentiek miatt az Amazon felvásárolná az MGM Studios-t, amely például a James Bond és Rocky sorozatok jogait birtokló patinás filmstúdió. Az ügyet meg is született, a vételár 8,45 milliárd dollár.

Forrás: Businessweek / Instagram

Friss hírek

Meglepetést okozott a francia előválasztás

Valérie Pécresse, a Párizs körüli Ile-de-France régió elnöke és Eric Ciotti dél-franciaországi képviselő jutott tovább csütörtökön a francia jobbközép Köztársaságiak (LR) államfőjelölt-választó szavazásának második fordulójába; előbbi a párt liberálisabb szárnyához, míg az utóbbi a legjobboldalibb, bevándorlásellenes szárnyához tartozik.

Read More »

Különmegbízottat nevezett ki a Nyugat-Balkánra Boris Johnson

Boris Johnson brit miniszterelnök kinevezett egy nyugat-balkáni ügyekért felelős különmegbízottat annak jeléül, hogy az Egyesült Királyság elkötelezett a régió stabilitása és prosperitása iránt. A nyugat-balkáni politikai helyzetet a NATO külügyminisztereinek rigai találkozóján, valamint a G7 külügyminiszterek liverpooli találkozóján is megvitatják majd.

Read More »

Leave a Reply