2020 az USA történelmének leghalálosabb éve volt

Az Egyesült Államok halálozási aránya tavaly 15% -kal nőtt a Covid-19 járvány következtében, és így 2020 az USA történelmének leghalálosabb éve volt – jelentette a CDC. Az ügynökség szerint az Egyesült Államokban összesen több mint 3 millió ember halt meg 2020-ban.

A CDC a Heti Halálozási Jelentésének egy soron következő számában foglalja majd össze megállapításait. Az elemzés részletezi a különböző faji és etnikai hovatartozású amerikai lakosok halálának arányait a vírus következtében, valamint az egyes demográfiai csoportokban bekövetkezett halálozások teljes számát – közölték az ügyet ismerő források.

A jelentés szerint a Covid-19 volt a harmadik vezető halálok a szívbetegségek és a rák mögött. Korábban a „nem szándékos sérülések” volt a harmadik vezető halálok.

https://www.instagram.com/p/CMQguDIBwTt/
  • Kapcsolódó:

Forrás: Instagram / Politico

Friss hírek

100 millió eurós bírságot kapott a Continental

Még mindig nem csengett le teljesen a Volkswagen-csoportot 2015-ben megrázó dízelbotrány. A Continental most - közel 9 évvel később - kapott egy 100 millió eurós bírságot, amiért nem akadályozta meg, hogy alkalmazottai részt vegyenek a dízel-kibocsátási csalásban.

Read More »

250 forint osztalékot fizet idén a Mol

A Mol mintegy 198 milliárd forint osztalék kifizetéséről döntött a 2023-as üzleti évre vonatkozóan. Az egy részvényre jutó alap osztalék mértéke 150 forint, ezen túl a részvényeseknek mintegy 100 forint körüli rendkívüli osztalékot is fizetnek.

Read More »