Djokovic és Osaka az Australian Open idei győztesei

A világelső Novak Djokovic saját rekordját tovább javítva kilencedszer nyerte meg a férfi egyes küzdelmeit a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokságon (AO), mivel a vasárnapi döntőben három szettben legyőzte az orosz Danyiil Medvegyevet.

A 33 éves Djokovic sorozatban harmadszor ünnepelhetett a Rod Laver Arenában, és az utóbbi tíz GS-versenyből hatodszor nem talált legyőzőre. A 82. tornagyőzelmét begyűjtő Djokovic pályafutása 18. Grand Slam-trófeája mellé 2,75 millió ausztrál dollárt (619 millió forint) kapott. A Grand Slam diadalok számában már csak az egyaránt 20-nál tartó Rafael Nadal és Roger Federer áll előtte.

A szombati női döntőben az amerikai Jennifer Brady és a japán Naomi Osaka csapott össze, ahol utóbbi szerezte meg a trófeát, ezzel megszerezte negyedik Grand Slam győzelmét.

Forrás: MTI / Instagram

Felkapott hírek

Friss hírek

Elítélték Sarkozyt, de nem kell börtönbe vonulnia

A volt köztársasági elnököt azzal vádolták, hogy meg akart vesztegetni egy magas rangú bírót információkért cserébe. Nicolas Sarkozynek azonban nem kell börtönbe vonulnia, egyrészt fellebbezhet az ítélet ellen, másrészt kérheti, hogy háziőrizetben, elektromos karpereccel töltse le büntetését.

Read More »