Ingyenes védőfelszerelést kap a Super Bowl közönsége

A floridai Tampában helyi idő szerint vasárnap kerül megrendezésre az amerikai Super Bowl, az NFL döntője. A rendezvényre 25 000 szurkolót várnak, akik érkezéskor egytől-egyig ingyenes, a koronavírus-járvány elleni védekezéshez szükséges csomagot kapnak, benne maszkokkal, törlőkendőkkel és kézfertőtlenítőkkel.

Tampa polgármestere, Jane Castor a múlt hónapban rendeletet adott ki, miszerint a Super Bowl rendezvényein kötelező lesz az arcmaszk viselése. Azokra, akik ezt nem hajlandóak megtenni, akár 500 dolláros pénzbírságot is kiszabhatnak.

Az amerikai betegségmegelőzési és -ellenőrzési központ (CDC) mindezen óvintézkedések ellenére azt tanácsolja, hogy aki csak teheti, inkább otthon, a televízió előtt ülve izgulja végig az eseményt.

https://www.instagram.com/p/CK098cqg7eE/
  • Kapcsolódó cikkünk:

Forrás: CNN / Instagram

Friss hírek

Védelmi ipari program indulhat jövőre az unióban

Kihívást jelent az EU azon ígéretének teljesítése, mely szerint tavaszig leszállít egymillió 155 milliméteres lőszert Ukrajnának, a vállalás teljesítése "valamivel több időt vesz igénybe" - közölte Charles Michel, az Európai Tanács elnöke Brüsszelben, az Európai Védelmi Ügynökség éves konferenciáján.

Read More »