Valószínűleg lezuhant egy Boeing Indonéziában

Az indonéz Sriwijaya Air légitársaság Boeing 737-es utasszállító gépe röviddel a felszállás után tűnt el a radarról, miután helyi idő szerint szombat délután felszállt Jakarta repülőteréről – közölte az indonéz közlekedési minisztérium. 

A helyi járat a fővárosból Pontianakra, Borneó egyik szigetére indult  14:30-kor (közép-európai idő szerint 8:40-kor)  – mondta el Adita Irawati szóvivő az AFP hírügynökségnek. Arról egyelőre nincs információ, hogy hány utassal a fedélzetén szállt fel a járat.

A FlightRadar24 adatai szerint a Sriwijaya Air SJ182-es járata röviddel a felszállás után több mint 3000 métert veszített magasságából kevesebb mint egy perc alatt.

Forrás: Euronews

 

Felkapott hírek

Friss hírek

Országos járványügyi szabályozásra váltana Németország

A szövetségi kormány várhatóan kedden, egy rendkívüli ülésen fogadja el és terjeszti a törvényhozás elé az új rendszert leíró jogszabályt. A fertőző betegségek elleni védekezésről szóló törvényt módosító javaslat révén a széttartó, tartományonként változó szabályozás helyébe országosan egységes előírások kerülnek.

Read More »

Aggasztó az indiai járványgörbe

Indiát is elérték a koronavírus erősebb mutációi, ami a járványgörbe brutálisan meredek emelkedésével járt. Az 1,39 milliárd lakosú ázsiai országban az új azonosított esetek száma szinte napok alatt ugrott a napi 30-50 ezres tartományból 150 ezer fölé, egy hónapja pedig még csak napi 10-20 ezer közötti fertőzöttet regisztráltak.

Read More »