Trump és Biden kampánycsapata egyaránt győzelemre számít

Donald Trump republikánus elnök és demokrata párti kihívója, Joe Biden kampánycsapata helyi idő szerint szerda reggel egyaránt azt állították, hogy számításaik alapján az ő jelöltjük nyeri az elnökválasztást.

Biden csapata szerint a demokraták jelöltje nagy valószínűséggel „behúzza” Michigant, Wisconsint és Pennsylvaniát, amelyek kulcsfontosságú államok a verseny szempontjából. „Szeretném megosztani mindannyiótokkal, hogy Joe Biden jó úton halad, hogy megnyerje a választást, ő lesz az Egyesült Államok következő elnöke” – fogalmazott Jen O’Malley Dillon, a politikus kampánymenedzsere.

Trump kampánymenedzsere, Bill Stepien ugyanakkor szintén azt nyilatkozta: „úgy érezzük, az elnök ma reggel nagyon-nagyon jó helyzetben van”.

Nos, egyelőre semmi sem biztos, maximum az, hogy a verseny nagyon szoros, a jelöltek fej-fej mellett haladnak a csatatér államokban.

A teljes cikk angol nyelven olvasható a CNBC oldalán.

Tovább olvasom →

 

  • Friss cikkeink a témában:

Forrás: CNBC

Friss hírek

Volvo XC60 Recharge

Erős negyedévet zárt a Volvo

A kínai Geely többségi tulajdonában lévő Volvo Cars rekordszámú, 182.687 járművet értékesített az idei első három hónapban, 12 százalékkal többet az egy évvel korábbinál. A tisztán elektromos autók aránya 21 százalékra emelkedett az egy évvel korábbi 18 százalékról.

Read More »