Nézettségi rekordokat dönt Trump kampánytánca

Donald Trump amerikai elnök hétfőn Arizonában kampányolt, és Tucsonban a rendezvény végén felcsendült a Village People nevű amerikai diszkós banda 1978-as, YMCA című slágere. Az elnök pedig sokak meglepetésére táncra perdült a pódiumon. Az erről készült videó nézettsége rekordokat döntöget az amerikai televíziókban és a közösségi médiában.

https://www.instagram.com/p/CGcY8stB0Jf/

Egyes kommentátorok szerint Trump tánca üde színfolt volt a világjárványtól és gazdasági visszaeséstől szenvedő Egyesült Államokban, ahol éppen a járvány miatt minden idők egyik legkülönösebb választási kampánya folyik.

A CNN televízió munkatársa ugyanakkor kifejezetten elítélte Trumpot: „jól érzi magát és 215 ezer amerikai sírja felett táncol ” – fogalmazott Don Lemon, a televízió kommentátora a koronavírus-járvány amerikai halálos áldozataira utalva.

Trump táncát a TikTok videómegosztón is közzétették, ahol pillanatok alatt felkapták, sőt mi több, különéle variációk is születtek rá:

https://www.instagram.com/p/CGn_8RJh9Av/
https://www.instagram.com/p/CGoQp6Lp7DS/

Forrás: MTI / Instagram

Friss hírek

Hogyan védd a lábaidat, ha sokat állsz? (x)

Vannak olyan szakmák, olyan munkakörök, amelyekben kifejezetten sokat kell állni. Akár egyhelyben, akár folyamatos mozgásban vagyunk, a lábunk nagy terhelésnek van kitéve. Hosszú távon ez okozhat lábdagadást, visszereket, súlyosabb esetben pedig trombózist is.

Read More »