Justin Bieber megdöntötte a Király rekordját

Justin Bieber megdöntötte Elvis Presley 59 éves rekordját: a kanadai énekes 25 évesen a legfiatalabb szólóelőadó lett, aki hét első helyezett lemezzel rendelkezik, miután Changes című albuma is az amerikai Billboard slágerlista élére tört. Elvis 26 évesen érte el ugyanezt, amikor 1961-ben Blue Hawaii című albuma listavezető lett – írja a BBC.com.

A Billboard ugyanakkor kiemelte azt is, hogy a zenekarokat és együtteseket is figyelembe véve más a helyzet, ugyanis a Beatles mind a négy tagja fiatalabb volt Biebernél, amikor hetedik albumuk is listavezető lett. A zenekar legidősebb tagja, Ringo Starr 25 éves volt, a legfiatalabb tag, George Harrison pedig mindössze 22 éves, amikor a Rubber Soul 1966-ban első lett.

Bieber abban viszont mindenképpen legyőzte a „riválisokat”, hogy mindössze 16 éves volt, amikor először került lemeze a Billboard élére, míg Elvis 21, George Harrison pedig 20 éves volt, amikor elérte ezt a sikert.

A Changes Justin Bieber első lemeze négy év hallgatás után, az elmúlt héten 231 ezer példányt adtak el belőle, és a brit sikerlista élére is felkerült. Az albumon a sztár reflektál a tiniként átélt sztárságra, a felnőtté válásra, emellett több dalt szentel feleségének, Hailey Baldwin modell-színésznőnek, akivel tavaly kötött házasságot.

https://www.instagram.com/p/B82WltUHk_L/

Forrás: MTI

Friss hírek

Az USA húzza felfelé a világgazdaságot

Az Egyesült Államok tavalyi államháztartási hiányának példátlan pro-ciklikus bővülése felhajtóerőt adott a hazai fogyasztásnak, és ezzel egyidejűleg magyarázattal szolgált az amerikai gazdaság meglepő ellenállóképességet jelző tavalyi növekedésére is.

Read More »