13 mobiltelefonról volt gondatlan Hillary Clinton

Az FBI nyilvánosságra hozta a Clinton e-mailek ügyében folytatott nyomozásának összefoglalóját, amiből az is kiderül, nem emlékszik rá, hogy a külügyminisztérium oktatást tartott volna neki arról, hogyan kell kezelnie a bizalmas információkat.

Az indoklás már-már South Parkba illő: azért nem emlékszik, mert 2012 decemberében agyrázkódása volt.

Júliusban, a vizsgálat lezárulta után James Comey, az FBI igazgatója azt mondta, hogy bár Clinton kivételesen gondatlan volt a bizalmas információk kezelésével kapcsolatosan, nem lett volna megfelelő lépés a vádemelés. Az FBI most azért hozta nyilvánosságra a dokumentumot, mert számos erre vonatkozó kérést kaptak az információs szabadság törvényére hivatkozva és meg akartak felelni az átláthatósági szempontoknak.

Blackberry-phone

A dokumentumból az is kiderül, hogy összesen 13 olyan mobiltelefont találtak, melyről potenciálisan e-maileket küldhetett az elnökjelölt, ebből 11 Blackberry telefon volt, melyekből nyolcat abban az időszakban használt, amikor külügyminiszter volt.

Forrás: Marketwatch

Friss hírek

A világszerte népszerű lager Olaszországból (x)

Olaszország hazai gyártású sörei közül az egyik legismertebb a Peroni, amely szerte a világon kedvelt márka. A Forma-1 futamok iránt rajongók is ismerhetik, ugyanis az Aston Martin egyik fő támogatója. A cikkben annak járunk utána, hogy mit érdemes tudni erről a sörről.

Read More »