A Hyundai megnyitja első luxusmárka kereskedését

A Hyundai Motor csütörtökön bejelentette, hogy egy kizárólag Genesis luxusautókat értékesítő szalon megnyitását tervezik Szöul közelében. A dél-koreai autógyártó ugyanis külön brandet kíván építeni a Genesis köré.

A cég, amely minőségi autógyártásáról híres, a Genesist mint önálló márkát jelentette be novemberben. A Hyundai abban reménykedik, hogy így versenyre kelhetnek a német BMW és Audi AG márkákkal a prémium kategóriában.

Forrás: Reuters

A szalon dél-korea legnagyobb bevásárlóközpontja, az idén megnyitó Starfield Hanam mellett lesz. Az Electronics Times dél-koreai újság információi szerint a Hyundai jövőre 10 ugyanilyen luxusmárka kereskedést kíván nyitni országszerte, beleértve Szöul leggazdagabb negyedét és Puszan városát.

A Genesis jelenleg két modellel büszkélkedhet, amelyet a cég 2020-ig hatra tervez bővíteni, beleértve egy SUV modellt.

Forrás: Reuters

Friss hírek

Mínuszban indul a nap a tőzsdéken

Nagy indexcsökkenésre lehet számítani pénteken az európai tőzsdék nyitásakor, miután tegnap az Egyesült Államokban a kereskedés végén komoly eladási hullám bontakozott ki, a Dow Jones 313 ponttal, közel egy százalékkal csökkent, a technológiai szektort reprezentáló Nasdaq pedig 1,3%-kal került lejjebb.

Read More »

Boris Johnson belebukhat a buli-botrányba

A brit kormány egykori minisztereinek egyike is lemondásra szólította fel szerdán Boris Johnson miniszterelnököt, aki az utóbbi hetekben kormányfői megbízatásának eddigi legnagyobb politikai botrányába keveredett a koronavírus-járvány elleni szigorú korlátozások idején rendezett Downing Street-i bulik miatt.

Read More »

Leave a Reply