Magyar zászló égetésére buzdítottak

„Legközelebb ezt próbáld ki!” – ezekkel a szavakkal buzdította a magyar zászló felgyújtására Facebookon egy szélsőséges román fiatal azt a sepsiszentgyörgyi román fiút, aki trikolórral pózolt márciusban a magyar nemzeti ünnepen. Buzdításához a posztoló egy lángokban álló magyar lobogó fotóját is mellékelte – írja az Evenimentul zilei.

A székelyföldi román diáknak, Cosminnak tekintélyes „rajongótábora” alakult ki a Facebookon. Tagja a Silviumber Vicentiu nevű felhasználó is, aki számtalan rasszista, zsidó- és cigánygyűlölő üzenetet posztolt, és a legionárius mozgalom híve. A lángokban álló magyar zászló képét is ő posztolta a trikolóros fiú oldalára.

Azt nem tudni, hogy a fénykép mikor és hol készült. Cosmin Facebook-oldalára egyébként korábban egy lángoló székely zászlót ábrázoló fotó is felkerült.

Kitekintő / Maszol.ro

Friss hírek

A világszerte népszerű lager Olaszországból (x)

Olaszország hazai gyártású sörei közül az egyik legismertebb a Peroni, amely szerte a világon kedvelt márka. A Forma-1 futamok iránt rajongók is ismerhetik, ugyanis az Aston Martin egyik fő támogatója. A cikkben annak járunk utána, hogy mit érdemes tudni erről a sörről.

Read More »