Gyorsan múlik a tőzsdei jókedv

Gyorsan elmúlt a jókedv a tőzsdéken. A tengerentúli piac korai pluszai is elolvadtak annak ellenére, hogy a New York-i Fed elnök, William Dudley nyilatkozatában megnyugtatott mindenkit, hogy nem fejezik be az eszközvásárlási programot.

Akinek sürgős, az még a kereskedés elején zárja a pozícióit, mivel az amerikai piac csak este 7 óráig lesz nyitvaholnap pedig a függetlenség napja miatt ki sem nyit. A heti munkanélküliségi adat ma jelenik meg(14:30), de ennél is fontosabb lesz az ADP intézet júniusi foglalkoztatottsági mutatója (14:15-kor): a konszenzus 160 ezer fős bővülést vár a májusi 135 ezer fős pluszhoz képest. Ez előrejelző lehet a pénteki, kormányzati munkaerő-piaci adat előtt, amely főként a dollárban indíthat el mozgásokat.

Kitekintő / Equilor

Friss hírek

Volvo XC60 Recharge

Erős negyedévet zárt a Volvo

A kínai Geely többségi tulajdonában lévő Volvo Cars rekordszámú, 182.687 járművet értékesített az idei első három hónapban, 12 százalékkal többet az egy évvel korábbinál. A tisztán elektromos autók aránya 21 százalékra emelkedett az egy évvel korábbi 18 százalékról.

Read More »