Fico a legmegbízhatóbb, Bugár a harmadik

Robert Fico a legmegbízhatóbb politikus – derült ki az MVK ügynökség legújabb felméréséből. A szlovák kormányfő azonban a legmegbízhatatlanabb politikusok listáján is a második helyen szerepel.

A hazai közéletben a lakosság a Smer elnökének, egyben kormányfőnek hisz a leginkább. A felmérés szerint az 1133 megkérdezett 36,5 %-a mondta azt, hogy bízik Robert Ficóban. A második helyen Robert Kaliňák végzett, 20,5 százalékos népszerűséggel, a harmadik helyet pedig Bugár Béla, a Most-Híd elnöke szerezte meg, 18,6 százalékos eredménnyel.

A felmérésben arra is kíváncsiak voltak, melyik az a politikus, aki a leginkább rontják a szlovák politika színvonalát, kik azok, akik a legtöbb bajt okozzák. Ezen a nem éppen előkelő listán Richard Sulík végzett az első helyen (29,3%), a második Robert Fico (23,7%), a harmadik Ján Figeľ (22,0%).

Új Szó

Friss hírek

A kávéról kicsit másképp (x)

Hatékonysági és újrahasznosítási lázban ég a világ, miért éppen a kedvenc forró fekete italunk alapanyaga lenne híján az alternatív felhasználási ötletekből, miért éppen a benne rejlő lehetőségeket ne aknáznánk ki?

Read More »