Fidesz: Magánvélemény volt a határrevíziós nyilatkozat

Kőszegi Zoltán fideszes parlamenti képviselő „feltehetően nem alaposan átgondolt magánvéleményének adott hangot” az EMI-táborban – közölte a Fidesz szóvivője szerdán az MTI kérdésére.

Selmeczi Gabriella ezt azután tudatta, hogy a Népszabadság kedden – idézve a Krónika című erdélyi lapot – azt írta: a fideszes Kőszegi Zoltán szerint akár már nyolc év múlva fel lehet vetni a határrevízió kérdését.

A politikus a vasárnap véget ért, nemzetpolitikai műhelyként és fesztiválként működő EMI-táborban nyilatkozott így a székelyföldi Borzonton, amikor egy pódiumbeszélgetés során a hallgatóságból valaki felvetette, hogy miért autonómiáról, és miért nem Trianon revíziójáról esik szó. A Fidesz parlamenti képviselője úgy vélte, ha pártja tovább tud erősödni, és Magyarországot gazdasági és más tekintetben is sikerül erős országgá tenni, akkor hivatalosan is fel lehet vetni a revízió kérdéseit – Kőszegi Zoltán meglátása szerint ez akár már nyolc év múlva megtörténhet – olvasható a Népszabadságban.

Kitekintő / mti.hu

Friss hírek

A világszerte népszerű lager Olaszországból (x)

Olaszország hazai gyártású sörei közül az egyik legismertebb a Peroni, amely szerte a világon kedvelt márka. A Forma-1 futamok iránt rajongók is ismerhetik, ugyanis az Aston Martin egyik fő támogatója. A cikkben annak járunk utána, hogy mit érdemes tudni erről a sörről.

Read More »