Magyar luxusautókat loptak a székelyek

Nagyszabású országos razziát indított a rendőrség, Magyarországon eltulajdonított luxusautókat keresnek Bákó, Hargita, Kovászna és Vrancea megyében.

A nyomozók 23 helyszínre szálltak ki, a gyanú szerint a tolvajok Magyarországon ellopták, majd Romániában és Moldáviában adták el a gépkocsikat.

A rendőrségi közlemény szerint a szervezett bűnözés keretében elkövetett bűncselekmény-sorozatot Magyarországról irányították. Rendszerint olyan autókat loptak el, amelyeket tulajdonosuk hitelre vásárolt, de a törlesztő részleteket nem fizette megfelelően.

Május és június folyamán 15 gépkocsi nyomára bukkantak.

Kitekintő / Manna.ro

Friss hírek

100 millió eurós bírságot kapott a Continental

Még mindig nem csengett le teljesen a Volkswagen-csoportot 2015-ben megrázó dízelbotrány. A Continental most - közel 9 évvel később - kapott egy 100 millió eurós bírságot, amiért nem akadályozta meg, hogy alkalmazottai részt vegyenek a dízel-kibocsátási csalásban.

Read More »

250 forint osztalékot fizet idén a Mol

A Mol mintegy 198 milliárd forint osztalék kifizetéséről döntött a 2023-as üzleti évre vonatkozóan. Az egy részvényre jutó alap osztalék mértéke 150 forint, ezen túl a részvényeseknek mintegy 100 forint körüli rendkívüli osztalékot is fizetnek.

Read More »