Medvegyev találkozna az új japán miniszterelnökkel

Dmitrij Medvegyev orosz elnök október 8-án szombaton munkalátogatást tett Krasznodarban, ahol többek között az Egységes Oroszország párt aktivistáival találkozott, meglátogatta a hőerőművet és felavatta annak új blokkját, valamint Japán nagykövete is bemutatkozott neki.

A követ átadta Medvegyevnek az új japán miniszterelnök, Noda Josihiko üdvözletét és üzenetét arról, hogy erősíteni kell a két ország közötti együttműködést. Az orosz elnök viszonzásul jókívánságait küldte Josihikonak, és üzente neki, hogy várja a mihamarabbi találkozásukat, hogy hozzáláthassanak a munkának és folytathassák a minden kérdésre kiterjedő párbeszédet.

A távol-keleti ország közvetlen érdekeltséggel rendelkezik a krasznodari erőmű felújításában, mert a világ vezető gyártóinak modern berendezéseit használják ennek során, többek között a Mitsubishi-ét. A következő alkalom, amikor a két vezető találkozhat a november eleji G20-as csúcs lesz Cannes-ban.

Tóth I. Dávid

Friss hírek

Volvo XC60 Recharge

Erős negyedévet zárt a Volvo

A kínai Geely többségi tulajdonában lévő Volvo Cars rekordszámú, 182.687 járművet értékesített az idei első három hónapban, 12 százalékkal többet az egy évvel korábbinál. A tisztán elektromos autók aránya 21 százalékra emelkedett az egy évvel korábbi 18 százalékról.

Read More »