A varsói tőzsdére megy a magyar sikercég

A társaság tegnap tartotta éves közgyűlését, ahol a várakozásoknak megfelelően minden főbb napirendi pontot jóváhagytak a tulajdonosok. Emellett egy csemegével is jelentkezett a vállalat, a következő hónapokban ugyanis az RFV a varsói tőzsdére is bevezeti részvényeit. Ez most nem jár részvénykibocsátással, csupán annyi történik, hogy a részvényeket a varsói is tőzsdén is meg lehet vásárolni, amely további likviditást biztosíthat a társaság részvényeinek.

Az RFV ezzel kapcsolatban március 7-én tart sajtótájékoztatót, ahol újabb részleteket árulnak el a lengyelországi stratégiáról.

Kitekintő / Equilor

Friss hírek

Piaci körkép: újabb felpattanást adott vissza a DAX

Ma délelőtt 10-kor tették közzé a negyedik negyedéves német GDP jelentést, az adat megerősítette az előzetes adatokat, ezek alapján pedig a német gazdaság teljesítménye az utolsó negyedévben visszaesett. A Henkel 1 milliárd eurós részvény-visszavásárlási programot indít.

Read More »

Piaci körkép: 10 éve nem volt ilyen jó a Deutsche Bank eredménye

Nagy mínuszban kezdték a napot az európai tőzsdeindexek a Fed ülés utáni kockázatkerülő hangulatban, de nyitás után erős felfelé tartó hullám indult el, és mostanra az európai indexek többsége már alig marad el tegnapi záróértékétől. A nap fő eseménye az amerikai negyedik negyedéves GDP jelentés közzététele lesz 14:30-kor.

Read More »

Leave a Reply