A varsói tőzsdére megy a magyar sikercég

A társaság tegnap tartotta éves közgyűlését, ahol a várakozásoknak megfelelően minden főbb napirendi pontot jóváhagytak a tulajdonosok. Emellett egy csemegével is jelentkezett a vállalat, a következő hónapokban ugyanis az RFV a varsói tőzsdére is bevezeti részvényeit. Ez most nem jár részvénykibocsátással, csupán annyi történik, hogy a részvényeket a varsói is tőzsdén is meg lehet vásárolni, amely további likviditást biztosíthat a társaság részvényeinek.

Az RFV ezzel kapcsolatban március 7-én tart sajtótájékoztatót, ahol újabb részleteket árulnak el a lengyelországi stratégiáról.

Kitekintő / Equilor

Friss hírek

Piaci körkép: fontos támaszt tesztel ma a DAX

A csütörtöki kereskedés az európai piacokon a befektetői hangulat kisebb javulását hozta, de a német határidős index (DE30) még mindig az 50 napos exponenciális mozgóátlag (kék görbe) és a 15 700 pontos lélektani szint által meghatározott tartományon belül forog.

Read More »

Az EP aggódik a 2024-es magyar soros elnökség miatt

Az Európai Parlament (EP) brüsszeli plenáris ülésén állásfoglalást fogadott el, amelyben a képviselők elítélték, hogy Magyarországon szándékos erőfeszítéseket tesznek az uniós értékek szisztematikus aláásására, ez pedig aggodalomra ad okot, mert jövőre Magyarország tölti be az uniós tanács elnökségét - tájékoztatott az uniós parlament csütörtökön.

Read More »