Republikánus sikertelenség hívta életre a Teapártot

A Teapárt mozgalmat támogató Tea Party Patriots virginiai szervezetének vezetője, Jamie Radtke, a The Washington Post tudósítása szerint a minap úgy nyilatkozott, a Teapárt mozgalom ma nem létezne, ha a republiká nusok a Bush adminisztráció alatt nem buktak volna meg.

Radtke volt az első republikánus, aki beszállt a virginiai szenátusi választási harcba. George Allen korábbi republikánus szenátor ellen fog küzdeni, hogy szembeszállhasson Jim Webb demokrata szenátorral. Kijelentette, hogy győzelme esetén csatlakozik a szenátus teapárti választmányához, amelyet a Kentucky republikánus szenátora, Rand Paul alakított és támogatni fogja a szövetségi kiadások 500 milliárd dolláros csökkentését is.

Perényi Krisztián

Felkapott hírek

Friss hírek

Még az idei G7 is a Brexitről szól

A Nagy-Britannia és Észak-Írország közötti áruforgalom ellenőrzésére június végéig türelmi időszak érvényes, London azonban ezt egyoldalúan októberig meghosszabbította. A határvitaként emlegetett ügy meglehetősen komoly súlyú napirendi ponttá vált a G7 délnyugat-angliai csúcstalálkozójának második munkanapján.

Read More »