Döntsünk okosan a bútorválasztáskor! (x)

Mi éri meg jobban? Egy 3+2+1 ülőgarnitúra vagy egy ágyazható kanapé fotellel? Sokszor egészen egyértelmű a döntés, hiszen ha nincs szükségünk egy teljes szettre, választhatjuk a másodikként említett lehetőséget is.

A VIP Kanapé webáruháznál elemenként is megrendelhetők az egyes ülőgarnitúrák, így akár 3+1 vagy 3+1+1 verzióban is gondolkodhatunk. Nézzük, hol lehet praktikus egy ilyen elrendezés!

Vendégszobába: ágyazható kanapé fotellel

Akinek van otthon külön vendégszobája, oda egy olyan szép, kihúzható kanapét választ, amin a látogatók el tudnak tölteni egy-egy éjszakát. Fontos, hogy a kanapé kényelmes legyen, könnyen ágyazható, az sem baj, ha ágyneműtartója is van.

Ha kicsi a szoba, akkor is érdemes betenni a bútor mellé még egy éjjeli szekrényt és egy komódot vagy gardróbot, ahol a ruhák is tárolhatók.

Figyelmességet jelez, ha az ágyazható kanapé fotellel egészül ki, hiszen ide a vendégünk le tudja tenni a bőröndjét, esetleg a karosszékben ülve tud olvasni, tévézni, telefonálni, nem kell a már megágyazott ágyat igénybe vennie e célból.

Nappaliba is tehetünk kanapét fotelekkel

Sokan 3+2+1 ülőgarnitúrát választanak a nappalijukba, és valóban ez az egyik legpraktikusabb összeállítás. Az ilyen szetteknél általában a háromszemélyes kanapé alakítható át ággyá, a 2-es kanapé alatt pedig ágyneműtartó van. Gyakran a fotel plusz ülőhelyként szolgál, ami akkor ideális, ha nagyobb a család vagy gyakran fogadunk vendégeket.

Azt azonban kevesen tudják, hogy nem muszáj ebben a verzióban gondolkodni: ha másra van igény, akkor a bútorokon változtathatunk. Például vehetünk még egy fotelt is, esetleg a kétszemélyes kanapé helyett kérhetünk két fotelt, netán puffot.

Szerencsére a VIP Kanapé bútoráruházban ilyen igényeinket is jelezhetjük, és akár rendelésre is készítenek nekünk bútorokat, ha nem találunk a 4000 négyzetméteren működő raktáráruházban számunkra megfelelő darabot.

Egy kedvelt modell

Az egyik legkedveltebb 3+2+1 ülőgarnitúra a Carrier fantázianevet viselő modell, amely többféle színben, többféle kárpitozással rendelhető meg. Nagy előnye ennek a nappalibútornak, hogy elemenként is megvásárolható, akár puffal is kérhető.

Egy modern, divatos ülőgarnitúra ez, amely állítható fejtámlákkal és kartámlákkal rendelkezik, így maximálisan ideális relaxáláshoz is. Mivel azonban ágyazható, éjszaka kényelmes ágy lehet a háromszemélyes kanapéból.

A modell méreteiben is módosítható, így valóban a számunkra megfelelő kialakításban rendelhetjük meg. A standard méreteket alább közöljük:

  • A fotel: 93 x 125 cm
  • A 2-es kanapé: 93 x 210 cm
  • A 3-as kanapé: 93 x 244 cm

Gazdasági szempontból ajánlatos tudni, hogy a már meglévő, kiállított darab azonnal haza is szállítható, és kedvezményesebb áron is kínálják a kész termékeket az üzletben.

Érdemes tehát elgondolkodni azon, milyen összetételű szettet, milyen kárpitozású nappalibútort szeretnénk, mert sokkal jobban is kijöhetünk anyagilag, ha okosan választunk.

Fizetett tartalom (x)

Hozzászólások ()

Friss hírek