Nem jöttek be az elektromos autók a Hertz-nek

A Hertz eladja amerikai elektromos járműflottájának egyharmadát, és újra benzinüzemű autókba fektet az akkumulátoros modellek iránti gyenge kereslet és a magas javítási költségek miatt.

A 20 ezer darab elektrmos jármű eladása a múlt hónapban már meg is kezdődött, és 2024 folyamán folytatódik – közölte a kölcsönzőóriás csütörtökön egy hatósági bejelentésben.

A Hertz a negyedik negyedéves eredményében mintegy 245 millió dolláros nem készpénz jellegű költséget fog elszámolni a nettó értékcsökkenési költségek növekedésével kapcsolatban.

https://www.instagram.com/p/C1-Gv2TPWs3/

Mindez meglehetősen drámai fordulatot jelent, miután a Hertz 2021-ben, az autókölcsönzők között úttörőként bejelentette, hogy 100 ezer darab Tesla járművet kíván vásárolni, most viszont a teljesen elektromos autók iránti csökkenő amerikai kereslettel indokolja a lépését.

Forrás: Bloomberg Business / Instagram

 

Hozzászólások ()

Friss hírek

www.szallerbeckmotor.hu

Megfontoltan két keréken (x)

A motorozás sokaknak a szabadság megtestesítője. E tevékenység által ki tudnak lépni a szürke hétköznapokból, amelyek zsúfolásig vannak szabályokkal és határokkal. Épp ezért könnyű átesni a ló túloldalára, és túl hevesen hajszolni a szabadság érzését két keréken.

Read More »