Miért jó választás a magasfényű laminált padló? (x)

Sok esetben előfordulhat, hogy a padlóburkolat cseréje mellett döntünk, mert például sérülések vannak rajta vagy egyszerűen csak egy olyat szeretnénk helyette, ami jobban elnyeri a tetszésünket. Bármi is legyen a döntésünk mögött meghúzódó ok, a laminált padló jó választás lehet.

Mindenekelőtt erről a burkolattípusról azt kell tudnunk, hogy többféle kivitelben is rendelkezésre áll, ezek közül az egyik a magasfényű laminált padló. Mint ahogy a nevében is benne van, a matt típussal ellentétben ez fényes, tükröződő felülettel rendelkezik. 

Ha még nem tudjuk, hogy honnan szerezzük be, akkor mindenképpen megéri körülnézni az iFloor magasfényű laminált padló kínálatában, az itt szereplő burkolatok ugyanis magas minőséget képviselnek, mindamellett, hogy kedvező áron szerezhetők be. 

Most pedig nézzük meg, hogy miért hozunk jó döntést, ha a magasfényű laminált padló mellett tesszük le a voksunkat!

Modern, elegáns megjelenést kölcsönöznek a szobának

A fényességüknek köszönhetően ez a padlótípus nagyon modern, elegáns megjelenést és luxust kölcsönöz a belső tereknek. Ebben többek között annak is nagy szerepe van, hogy a régebbi korokban a nemesek, illetve a tehetősebbek otthonában is megjelentek a fényes padlóburkolatok, amik ennek köszönhetően státuszszimbólummá váltak.

Számos különböző színben és mintában kaphatóak

Ha csak néhány különböző stílusú, színű burkolatból tudunk választani, akkor nem biztos, hogy eredményes lesz a vásárlásunk, hiszen könnyen előfordulhat, hogy nincs köztük az, amilyet elképzeltünk.

Ha viszont magasfényű laminált padlót választunk, akkor ettől a szituációtól nem kell tartanunk, ugyanis nagyon sokféle kivitelben elérhető. Vannak világosabb típusok, mint amilyen például a Helsinki tölgy vagy a Fresco Snow tölgy, közepesen sötétek, mint a Viva dió vagy az Uptown tölgy, illetve sötétek, mint a Velvet juhar.

A gazdag választéknak köszönhetően tehát könnyen rátalálhatunk arra a változatra, ami tökéletesen beleillik az otthonunkba.

Világosítják a teret, mivel visszaverik a fényt

Végül, de nem utolsósorban az is a magasfényű laminált padló mellett szól, hogy a fényességének köszönhetően visszatükrözi az ablakokon keresztül beszűrődő természetes napfényt.

Ezáltal pedig képes arra, hogy világosabbá tegye a belső tereket, amire különösen ott van nagy szükség, ahol kicsi az alapterület vagy kisméretűek az ablakok. A fényes felületű padló hatására az adott szoba optikailag világosabbnak, s ezáltal tágasabbnak tűnik. 

Bízunk benne, hogy ezek után már nem kérdés, miért is éri meg a magasfényű laminált padlók mellett dönteni. Csak arra kell figyelni, hogy olyat válasszunk, ami magas minőségű, mert csak az fog kiszolgálni minket hosszú időn keresztül. Amikor padlóburkolatról van szó, akkor a tartósság és időtállóság az egyik legfontosabb szempont.

Szerencsére a minőségi burkolatokat nem kell sokáig keresgélni, hiszen az iFloor webshopjában megtaláljuk őket.

Fizetett tartalom (x)

Hozzászólások ()

Friss hírek