Mit adjunk karácsonyra céges ajándékként? (x)

Beköszöntött az ősz hidegebb időszaka, és a cégek ilyenkor már elkezdenek gondolkodni a munkatársak megajándékozásán, hiszen a munkahelyeken jóval előbb tartják a karácsonyi partit. Ahhoz, hogy időben elkészüljön minden és eljussanak a meglepetés csomagok a cégekhez, már ideje most eltervezni, miből is álljon össze a karácsonyi ajándékcsomag.

Kiigazodás az ajánlatok tengerében

Minden céghez rengeteg ajánlat érkezik különböző ajándékcsomagokra vonatkozóan, és ebben a kavalkádban kell tudni kiigazodni az illetékes kollégának. Ha nagy a vállalat és sok a megajándékozásra váró személy, akkor természetesen szempont lesz az ár is. Ezért nagymértékben javasolt A Hónap Ajándéka ajándékküldő szolgálat céges ajándékcsomagok kategóriáit végigböngészni, mert számtalan, különböző típusú összeállítás megtalálható benne.

Mint ahogy a webáruház minden menüpontjában, úgy a céges karácsonyi ajándékötletek is változatos kombinációkban kínálják az oldalra látogatók számára a speciális kézműves termékeket, a gasztronómiai különlegességeket. Olyan ínyencségek is megtalálhatók itt, amelyeket ritkán fogyaszt az ember, vagy lehet, hogy soha életében nem találkozott vele. Ezért különösen becses ajándék lesz a kollégának, és egy kicsit érezni fogja, hogy mennyire fontos a csapatban és a vállalat számára.

Fontos az egyediség

Az összeállításokat szűkíteni lehet árkategóriákra, így érdemes megtekinteni akár az 5.000 Ft alatti ajándékcsomagokat is, amelyek még különlegesebbé tehetők egyedi céges logózással. A Hónap Ajándéka ajándékküldő szolgálat az alacsony árkategóriás csomagjait is könnyen egyedivé tudja tenni egy, a feladó által küldött kedves üzenettel, jókívánsággal vagy üzleti partnerek esetén egy céglogóval ellátott ajándékkártyával.

Ha egyúttal szükség van néhány nagyobb értékű, prémium ajándékcsomagra, úgy érdemes rákeresni a Gourmet ajándékokra vagy szűkíteni nemek, alkalom vagy az ajándék típusa szerint. Biztosak lehetünk benne, hogy minden kategóriában magas minőségű, különleges finomságokkal fogunk találkozni.

Önállóan is adható ajándékok

Amennyiben szükség van néhány külön ajándékra is, közép- vagy felsővezetők részére, a céges ajándékcsomagokat ki lehet egészíteni az önállóan adható ajándékok néhány darabjával, amelyek önmagukban is kiváló, magas értékű meglepetések lehetnek. Ezek az ajándékok is logózhatók, így még inkább beilleszthetőek bármely cég arculatába.

Ami az önállóan adható ajándékcsomagok tartalmát illeti, ott is válogathatunk kézműves csokoládékból, bonbon összeállításokból vagy akár logózható címkés bort is ajándékozhatunk. Egyes termékek teljes felülete egyedivé tehető, míg más esetekben előre elkészített mintákból lehet választani és a grafikát kiegészíteni a cég logójával, szlogenjével. A Hónap Ajándéka ajándékküldő szolgálat munkatársai a megrendelést követően e-mailen várják az elképzeléseket, hogy elkészíthessük a látványtervet. A további egyeztetések érdekében érdemes felvenni a kapcsolatot a webáruházzal.

Fizetett tartalom (x)

Hozzászólások ()

Friss hírek