Miért válaszd a nyílt forráskódú weboldalkészítést? (x)

A vállalkozások számára ma már elengedhetetlen az online jelenlét, megfelelő honlap-kialakítás esetén ez biztosíthat ugyanis nagyszámú elérést, a forgalom, valamint a bevételek növekedését. 

A weboldalkészítés előtt álló cégek részéről nagy dilemma, hogy milyen rendszerben készítsék vagy készíttessék el a vállalkozás digitális arculatát, ugyanis számtalan lehetőség áll rendelkezésre. A legtöbben szeretnék megúszni a weboldalkészítés költségeit, így vagy maguk állnak neki a kódolási tudást nem igénylő CMS-ek segítségével, vagy egy tapasztalatlan, éppen ezért olcsón dolgozó diákra bízzák, azonban mindkettő zsákutca. Egy profi oldal elkészítése komplex feladat, amely számos buktatót hordoz magában, így érdemes professzionális ügynökségre bízni.

Weboldalkészítés CMS-sel

A CMS-ek vagy tartalomkezelő rendszerek kódolási tudás nélkül, könnyen és gyorsan lehetővé teszik a kreatív weboldal készítést. Magad is megpróbálhatod a céges honlap elkészítését, de átfogó ismeretek, gyakorlat nélkül ezekkel sem olyan könnyű egy bonyolultabb oldalt összerakni, itt jöhetnek képbe a webfejlesztők, ügynökségek.

Ők rendelkeznek a tudással és tapasztalattal, így számukra a CMS-ek kezelése gyerekjáték, minden felmerülő igényt meg tudnak oldani. A nyílt forráskódú rendszerekkel egy segítő közösség is jár, a felmerülő problémákra mindig találsz lelkes segítséget, és még fizetned sem kell érte. Az ingyenes hozzáférés lehetősége miatt is előnyös ilyet használni, valamint mivel rugalmas és az alaprendszer az egyedi igények alapján testreszabható. A híresztelésekkel ellentétben ezek a rendszerek teljesen biztonságosak, amennyiben odafigyelsz a frissítések szükségességére.

Miért a Joomla?

A világ második legnépszerűbb tartalomkezelő rendszere, nem véletlenül. Teljes értékű CMS, alkalmas kis weboldalak és szerteágazó komplex rendszerek felépítésére. Telepítése egyszerű, a legtöbb tárhelyszolgáltatónál csak néhány kattintás.

Jól érthető, könnyen használható vezérlőpult gondoskodik arról, hogy élmény legyen használni. Olyan technológiákra épül, amelyek optimalizáltak, így a weboldalak gyors betöltést és jó teljesítményt garantálnak. Rengeteg téma és bővítmény áll rendelkezésre, ezáltal egyedire szabható, elfelejtheted a tucatmegoldásokat. Nagy előnye, hogy elkészülte után egy laikus is bővíteni, kezelni tudja, valamint igény szerint bármikor átszabható az eredeti struktúra.

Amennyiben nincs tapasztalatod a webfejlesztésben, illetve nem áll rendelkezésedre erőforrás a rendszer karbantartására, akkor egy szolgáltató által kínált, üzleti célú CMS jobb választás lehet.

Legyen használható!

Egy weboldal akkor jó, ha nemcsak szép, de a felhasználók elvárásainak is megfelel, és nem a vállalkozásról, hanem a célközönségéről szól, az ő problémáikra ad választ.

Egy felhasználóbarát honlap szerkezetileg, funkcionálisan és tartalmilag úgy készül, hogy a kereső rangsorolásában a lista előkelő helyén végezzen, ugyanis ez jelent forgalom- és bevételnövekedést.

Fizetett tartalom (x)

Hozzászólások ()

Friss hírek