Tényleg a szoláriumcsövek alapján hoznak döntést a vendégek? (x)

Ma már nem lehet úgy vállalkozni, hogy nem haladunk a korral, tehát érdemes tisztában lennünk azzal, hogy minden szoláriumozó jól tájékozott és ösztönösen keresi az újdonságokat. Az internet már minden lehetőséget biztosít számukra, szóval nem igazán kell komolyan megerőltetniük magukat. 

Mi következik ebből? Az, hogy ezzel a szoláriumstúdió tulajdonosoknak is lépést kell tartaniuk. Ebben segíthetnek nekünk a minőségi szoláriumcsövek!

Haladni a korral

Egy vállalkozás csak úgy maradhat életben, ha időnként olyan beruházásokra is áldoz, amelyek emelik a szolgáltatás színvonalát. Gondolunk itt például arra, hogy új kiegészítőket, gépeket vagy éppen csöveket szerez be. A Hollandimpex KFT szoláriumcsövei között bizony sok-sok különlegesség vár ránk, ám mielőtt eluralkodna rajtunk a vásárlási láz, tudjuk meg, hogy pontosan hogyan csalogathatják be a vendégeket. 

Technikai újításokra szükség van. Ezek nélkül tulajdonképpen nem lenne meg az a kis plusz, ami miatt minket választanak a vendégek a versenytársak helyett. Természetesen ezek nem járnak ingyen, pénzbe kerülnek, tehát alaposan mérlegelni kell, hogy mire költünk és mire nem. Egyvalami azonban biztos: hosszú távon mindenképpen megtérülnek a befektetések. 

Hogyan befolyásolja a barnulás eredményességét a cső minősége?

Egy szoláriumstúdióban nem is a gép, sokkal inkább a cső az, amit vonzónak találnak a betévedő vendégek, és ha az eredménnyel elégedettek, akkor nagy eséllyel térnek vissza hozzánk. Ezek közül is a mélybarnító csövek állnak a toplista tetején. Miért? A válasz nagyon egyszerű; a mélybarnító változatok tartósabb és mélyebb barnulást biztosítanak, vagyis a szoláriumozók hosszabb ideig élvezhetik a szoláriumozás hatását. 

Az, hogy mennyi a barnulási idő ebben az esetben, azt így nem lehet megmondani, mivel nagymértékben függ a bőrtípustól is, de általában 8-20 perc. 

Coffee Love csövek – ezek garantálják a szép barna bőrt!

Nagyon sok márka akad a piacon, ám mi most kifejezetten a Coffee Love brandre szeretnénk fókuszálni. A márka népszerűségének számos oka van, mivel a komfortos és a minőségi szoláriumozás jelképe. Nem csupán a kínálat sokszínűsége nyűgözi le az embereket, de az érzékeny bőrű szoláriumozók is előszeretettel használják őket. 

Sajnos még sokan elhiszik a szoláriumozással kapcsolatos előítéleteket, szóbeszédeket, ezért eleinte nagyon gyanakvóan közelítik meg a témát. A kétségek eloszlatásában szintén nagy segítségünkre lehetnek a Coffee Love termékei, amelyek képesek meggyőzni őket arról, hogy van értelme a szoláriumozásnak. 

A csövek tehát önmagukért beszélnek, ezért egyáltalán nem mindegy, hogy milyen kínálattal kápráztatjuk el a potenciális vendégeket. Ami pedig még fontosabb, mutassunk nekik időnként valami újat is! Ez biztosan tetszeni fog nekik!

Fizetett tartalom (x)

Hozzászólások ()

Friss hírek