Amerikában már megkezdte a szigorítást a Netflix

A Netflix jelszómegosztás elleni fellépése az Egyesült Államokat is elérte: a streamingszolgáltató közölte, hogy kedden elkezdte figyelmeztetni az amerikai felhasználókat az új megosztási politikájáról, megjegyezve, hogy a Netflix-fiókok csak egyetlen háztartáson belül oszthatók meg.

„A Netflix-fiókját csak Ön és azok az emberek használhatják, akikkel együtt él, egy háztartásban” – írta a vállalat egy e-mailben, amelyet kedden tett közzé a blogján.

Az e-mailben az áll, hogy a tagok átadhatják a háztartásukon kívüli személynek az addig használt profilját, amivel az illető új tagságot kezdhet és amelyért onnantól saját maga fizet. Másik alternatíva, hogy külön díjat – személyenként havi 7,99 dollárt – fizetnek a háztartásukon kívüli felhasználókért, aki használja a fiókjukat. Utóbbi lehetőség csak a 15,50 dolláros alapcsomag és a havi 20 dolláros prémium verzió ügyfelei számára érhető el.

https://www.instagram.com/p/CsmWJHMpVha/
  • Kapcsolódó cikkeink:

Három hónap alatt egymillió felhasználót veszített a spanyol Netflix

A Netflix tényleg megnehezíti a jelszóval való trükközést

Forrás: Bloomberg / CNBC

Hozzászólások ()

Friss hírek

Csehországban az átlagbérnél 30%-kal magasabb lesz a tanárok fizetése

Az országos bruttó átlagbérek legalább 130 százalékára emelkedik jövő januártól a pedagógusok havi fizetése Csehországban. A vonatkozó törvények módosításait a képviselőház korábbi igenje után csütörtökön a felsőház, a szenátus is elfogadta. A jogszabály életbe lépéséhez most már csak az államfő aláírása szükséges, ami ebben az esetben csak formalitás.

Read More »