Miért fontos a jó minőségű levegő az otthonodban és a munkahelyeden? (x)

A jó levegő nélkülözhetetlen az egészséges életvitelhez, ezért fontos, hogy a környezetedben, az otthonodban ne szennyezett levegőt lélegezz be. A nagyvárosok levegője egyre károsabb, hiszen a nagy gépjárműforgalom, az ipari létesítmények nagymértékben szennyezik. 

Miért fontos a légtisztítás?

Ma már szinte sehol sem találhatsz teljesen tiszta levegőt, hiszen vidéken is egyre több szennyezőanyag kerül – a fűtés révén – a környezetbe. Bár a hegyvidéki kis falvakban nincs szmog, de ott is jelen lehet a pollentartalom. Ha valaki érzékeny a pollenekre, ez épp olyan problémát jelenthet a számára, mint az ipari szennyezőanyagok. 

Ha érzékeny vagy erre és tartósan terheled a tüdődet ezzel a szennyezett levegővel, előfordulhatnak légúti betegségek is. Sajnos ez egyes esetekben gyerekeknél is előfordul. A tiszta levegő érdekében a legjobb megoldás a légtisztító készülék alkalmazása. A Trotec – LPV légtisztító berendezései, a Trotec légtisztítók, BlueAir készülékek, az autós légtisztítók és a légmosók mindegyike hatékonyan tisztítja a környezeti levegőt, és használatukkal elkerülheted a légúti megbetegedéseket, illetve csökkentheted a pollenallergia, házipor-allergia kellemetlen tüneteit.

Hogyan működik a légtisztító készülék?

A légtisztító berendezés nagyon egyszerűen működik. Beszívja a szennyezett levegőt, amit átvezet egy szűrőrendszeren, és a megtisztított levegőt kibocsátja. Szűrőrendszere kiszűri a port, a pollent, a szöszöket, az állati szőrt és egyéb szennyezőanyagokat. A szűrőrendszer minősége meghatározza a szűrés hatékonyságát. Ha a készülék folyamatosan működik, a helyiség levegőjét tisztára cseréli.

Vírusok és baktériumok elleni hatékony védelem a munkahelyen is

Ma már olyan légtisztító készülékek is léteznek, amelyek a vírusokkal és a baktériumokkal szemben is védelmet jelentenek. A nagy teljesítményű Trotec TAC V+ egy nagy frekvenciájú, óriás légtisztító berendezés, amely egyedülálló technológiával rendelkezik. Ez abban mutatkozik meg, hogy a szűrőbetétet időközönként 100°C-ra fűti fel, így elpusztítja a szűrőrendszeren megrekedt kórokozókat, akár a koronavírust is. Ezzel megakadályozza, hogy a szűrő fertőzzön vissza. 

Többlépcsős szűrőrendszere integrált F7 előfiltert és Trotec H14 HEPA szűrőt tartalmaz, amivel kiszűri a levegőben lebegő mikroszkopikus méretű csírákat, baktériumokat, vírusokat és spórákat is. 

A készülék mobilisan alkalmazható bárhol, hiszen csak az áramforráshoz kell csatlakoztatni. 320 köbméteres levegőmennyiségig képes úgynevezett tiszta levegős zónákat létrehozni. A munkahelyen való alkalmazása során képes csökkenteni a vírusfertőzések kockázatát, ezáltal kevesebb lesz a megbetegedések száma. Ezenkívül az érzékeny elektronikai műszereket is védi a por okozta működési zavarok, valamint meghibásodások ellen. 

Légtisztító készülékekkel tehát sokat tehetsz az egészségedért, a jó közérzetedért, és hosszú távon javíthatod az életminőségedet. 

Fizetett tartalom (x)

Hozzászólások ()

Friss hírek