Nemcsak a természet, hanem a virágkötészet és a dekorálás is megújul tavasszal (x)

Amikor végre eljön a várva várt tavasz, újra kinyílnak a virágok, zöldellnek a fák, csicseregnek az énekes madarak, s már a tavasz szó kimondása közben magunk előtt látjuk a vidáman szálló színes pillangókat. Ezek a gyönyörű motívumok megjelennek a dekorációs tárgyainkon is, az ajándékcsomagolókon és a virágkötészetben egyaránt.

 

Akinek ebben az évszakban van a névnapja, a születésnapja, ilyen csodálatos mintákkal ellátott csomagolásban kap ajándékot. Ebben az időszakban a dekorációk is a tavasz szimbólumait viselik magukon, melyek feldobják a lakás hangulatát, friss, üde arculatot varázsolnak a terekbe. 

A tavasz élénk színei mutatkoznak meg a hangulatos díszeken, virágcsokrokon, virágdobozokon, ajándékcsomagolókon. Tovább fokozhatók ezek a fantasztikus kompozíciók az évszaknak megfelelő színű és szövegezésű lézervágott fa táblák felhasználásával.

Dekorációk tavaszra

A tavaszi dekor termékek kifejezetten elegáns képviselői a csinos virágtáskák a Valex Decor Kft. kínálatában, melyek modern és egyben exkluzív kellékei az ajándékozásnak. Akit megajándékozol egy meseszép virágtáskában csodálatos virágokkal, az igazán különlegesnek és szeretettnek érezheti magát.

Az impozáns virágtáskába csomagolt meglepetés egy kézitáska formában ízlésesen elrendezett összeállítás, mely rendkívül divatos és egyúttal bámulatosan szép kifejezésmódja annak, hogy a megajándékozott személy mennyire fontos nekünk. 

Nemcsak szeretetünket vagy szerelmünket fejezhetjük ki ilyen csodálatos kompozíciókkal, hanem hálánkat, tiszteletünket, nagyrabecsülésünket vagy akár köszönetünket is a másik fél felé. Ezért alkalmas sokféle ünnepen való ajándékozáshoz a virágtáska, a tavaszi mintás az évfordulókon, névnapokon kívül különösen nőnapon, anyák napján vagy esetleg a pedagógusok napján használatos. 

Tavaszi virágtáska

A Valex Decor Kft. által forgalmazott jó minőségű virágtáska vízhatlan belseje biztosítja azt, hogy nem engedi át a nedvességet, ezáltal nemcsak száraz, hanem vizes tűzőhabbal is bélelhető. Selyemvirágot és száraz virágot is tehetünk bele, de a legkáprázatosabb végeredményt és a legtökéletesebb hatást a szebbnél szebb élő növényekkel fogjuk elérni.

A magyar feliratos tasakok még személyesebbé tehetik a jeles ünnepeket és az ajándékozás örömét. A virágtasakok egy szál virág csomagolására kiválóan alkalmasak, ezeken is megjelennek az egyedi feliratok.

Anyák napján a “Szeretettel Anyának”, szerelmesek vallomásához a “Szeretlek” felirat megfelelő választásnak bizonyulnak, ugyanakkor a “Szeretettel” és a “Legyen szép napod” szövegek bármilyen alkalomra használhatók. 

A virágtáskák további előnyei

A környezettudatos vásárlók örömére a műanyag fülek helyett papírfülek biztosítják a növények biztonságát. A kellék a virágok elhervadása után is díszítheti otthonod, egy nedves ronggyal könnyen tisztítható, így sokáig emlék maradhat. 

Ez a kiegészítő ma már minden igényes virágbolt elmaradhatatlan kelléke.

Fizetett tartalom (x)

Hozzászólások ()

Friss hírek