40 éves, zseniális fotósorozatot húzott elő a Star Wars-napra a Rolling Stone

1983-as fotósorozattal ünnepelte meg május 4-ét, azaz a Star Wars napot a Rolling Stone magazin, melynek középpontjában Leia hercegnő, azaz Carrie Fisher látható ikonikus Star Wars szereplőkkel. 

Carrie Fisher tegnap posztumusz csillagot kapott a Hollywood Walk of Fame-en, a Hírességek sétányán, az átadó ünnepségen részt vett lánya, Billie Lourd és a filmbéli testvérét, Luke Skywalkert alakító Mark Hamill is.

A fotósorozat alább lapozgatható:

https://www.instagram.com/p/Cr03LF-OzF1/

Forrás: Rolling Stone

Hozzászólások ()

Friss hírek

Piaci körkép: fontos támaszt tesztel ma a DAX

A csütörtöki kereskedés az európai piacokon a befektetői hangulat kisebb javulását hozta, de a német határidős index (DE30) még mindig az 50 napos exponenciális mozgóátlag (kék görbe) és a 15 700 pontos lélektani szint által meghatározott tartományon belül forog.

Read More »

Az EP aggódik a 2024-es magyar soros elnökség miatt

Az Európai Parlament (EP) brüsszeli plenáris ülésén állásfoglalást fogadott el, amelyben a képviselők elítélték, hogy Magyarországon szándékos erőfeszítéseket tesznek az uniós értékek szisztematikus aláásására, ez pedig aggodalomra ad okot, mert jövőre Magyarország tölti be az uniós tanács elnökségét - tájékoztatott az uniós parlament csütörtökön.

Read More »