Trump hívei máris 6 millió dollárt költöttek egy lehetséges ellenfél lejáratására

Egy Donald Trump volt elnököt támogató csoport (super PAC) már több mint 6 millió dollárt költött a Ron DeSantis floridai kormányzót támadó televíziós hirdetésekre, pedig DeSantis hivatalosan még be sem jelentette indulását.

Április óta a „Make America Great Again, Inc.” nevű super PAC hetente 1,5 millió dolláros televíziós reklámkampányt futtat. A kiadásokat a Szövetségi Választási Bizottsághoz benyújtott közzétételi nyilatkozatokban az „elnökjelölt” DeSantis ellen irányuló médiamegjelenésekként írják le.

https://www.instagram.com/p/Crb1cewJa4C/

A legutóbbi, múlt heti hirdetés a floridai kormányzó múltjára összpontosított, amikor a kongresszusban töltött ideje alatt támogatta a társadalombiztosítás és a Medicare szigorítását. Más hirdetések DeSantis állítólagos étkezési szokásaival foglalkoztak, és azt állították, hogy DeSantis „egyszerűen nem áll készen arra, hogy elnök legyen”.

A floridai kormányzót sokan Trump lehetséges kihívójaként tartják számon, ugyanakkor még nem jelentette be indulását a republikánusok előválasztásán.

Forrás: ABC News / Instagram

Hozzászólások ()

Friss hírek

A kávéról kicsit másképp (x)

Hatékonysági és újrahasznosítási lázban ég a világ, miért éppen a kedvenc forró fekete italunk alapanyaga lenne híján az alternatív felhasználási ötletekből, miért éppen a benne rejlő lehetőségeket ne aknáznánk ki?

Read More »