A Pentagon nem zárta ki, hogy földönkívüli objektumot lőttek le

A Pentagon szerint az elmúlt napokban három repülő objektumot lőttek le, mivel a kínai kémlégballon incidens után óvatosabb álláspontot képviselnek az amerikai légtérbe való behatolásokkal szemben. Azzal kapcsolatban viszont nagy a titkolózás, hogy pontosan mik az újabb objektumok. 

Melissa Dalton védelmi tisztviselő szerint érzékeny katonai helyszíneket közelítettek meg, és potenciális veszélyt jelentettek a kereskedelmi repülésre. A tárgyakat Alaszka, a michigani Huron-tó és Kanada felett lőtték le.

  • Kapcsolódó cikkeink:

Nyolc napon belül négy azonosítatlan tárgyat lőtt le az amerikai légierő

Megint lelőttek valamit az USA felett

Arra a vasárnapi kérdésre, hogy az Egyesült Államok kizárta-e annak lehetőségét, hogy a tárgyak „idegenek vagy földönkívüliek”, Glen VanHerck tábornok, az Észak-amerikai Légvédelmi Parancsnokság parancsnoka azt mondta:

„Egyelőre semmit sem zártam ki”.

https://www.instagram.com/p/Colq0wbOyiT/

Kínában is láttak valamit

A Kínai Kommunista Párt újságja, a The Global Times szerint a helyi tengeri hatóságok azonosítatlan repülő tárgyat észleltek Shandong tartományban, Rizhao közelében.

„A kelet-kínai Shandong tartomány helyi tengerészeti hatóságai vasárnap bejelentették, hogy egy azonosítatlan repülő tárgyat észleltek a tartományban lévő Rizhao tengerparti város közelében lévő vizeken, és készülnek a lelövésére, amire üzenetekben figyelmeztették a halászokat biztonságuk érdekében” – írta a lap.

Forrás: Sky News / Bloomberg / Instagram

Hozzászólások ()

Friss hírek

100 millió eurós bírságot kapott a Continental

Még mindig nem csengett le teljesen a Volkswagen-csoportot 2015-ben megrázó dízelbotrány. A Continental most - közel 9 évvel később - kapott egy 100 millió eurós bírságot, amiért nem akadályozta meg, hogy alkalmazottai részt vegyenek a dízel-kibocsátási csalásban.

Read More »

250 forint osztalékot fizet idén a Mol

A Mol mintegy 198 milliárd forint osztalék kifizetéséről döntött a 2023-as üzleti évre vonatkozóan. Az egy részvényre jutó alap osztalék mértéke 150 forint, ezen túl a részvényeseknek mintegy 100 forint körüli rendkívüli osztalékot is fizetnek.

Read More »