Az evangéliumi egyházak nem támogatják Trump újraindulását

Néhány nappal azelőtt, hogy Donald Trump megtartja első, 2024-es indulását promotáló rendezvényét Dél-Karolinában – egy olyan államban, ahol az evangéliumi egyházakhoz tartozó lakosság régóta döntő szerepet játszik az elnökválasztási előválasztásokon – a volt elnök a vallásos konzervatívok ellen intézett támadást, akik nem támogatják harmadik elnökválasztási kampányát.

Trump David Brody konzervatív újságírónak egy podcast-interjúban tett megjegyzéseket, amelyekben elítélte a kampánya nyilvános támogatását megtagadó vallási vezetők „hűtlenségét”.

https://www.instagram.com/p/CnkTLQNuYm9/

E mellett természetesen nem felejtette el megdicsérni saját magát sem. A volt elnök így nyilatkozott:

„Senki sem tett többet az élethez való jogért, mint Donald Trump. Három legfelsőbb bírósági tagot juttattam pozícióba, akik mindannyian szavaztak, és kaptak valamit, amiért 64 éve, sok-sok éve harcolnak” – mondta Trump Brody-nak, utalva arra, hogy a Legfelsőbb Bíróság tavaly nyáron a Dobbs kontra Jackson Women’s Health Organization ügyben hozott döntésében a szövetségi abortuszjogokat megsemmisítette.

Forrás: CNN Politics

Hozzászólások ()

Friss hírek

Eddigi formájában vége lehet a Seat márkának

A Volkswagen csoporthoz tartozó Seat úgy tűnik, a hagyományos formájában nem éli túl az Euro 7-es szabvány bevezetését. A korábban a Seat csúcsmodelljeit jelző Cupra leválasztását - és meggyőző sikereit - követően újabb változás következik a spanyol márka történetében. 

Read More »