Sminkelési tippek a fiatalos, üde megjelenésért (x)

Megfelelő természetes szépségápolási rutinnal akár éveket letagadhatunk korunkból. A bőröregedés látható jelei késleltethetők a tudatos bőrápolás révén, de emellett sokat tehetünk a fiatalosabb külső érdekében különböző sminkelési praktikákkal is.

Élettel teli tekintet, üde arcbőr a természetesség jegyében

Ahogyan telik az idő, számos változást tapasztalhatunk arcbőrünkön. Arra leszünk figyelmesek, hogy szárazabb és kevésbé rugalmas a bőrünk, mint korábban. Bizonyos területeken vékonyabbnak tűnik, sőt jelentősen megereszkedik. Idővel apró ráncok, öregségi foltok is megjelenhetnek. Annak ellenére, hogy ez egy természetes folyamat, javíthatunk bőrünk állapotán, egy kicsit akár ki is tolható a látható elváltozások megjelenési ideje. 

A BIOLA Webshop szemkörnyék ápolására fejlesztett szérumok bőséges termékpalettáját kínálja, amelyek révén rengeteget tehetünk a fiatalosabb külső megőrzéséért. Ugyanakkor különféle sminkelési trükköket is bevethetünk. Az alapozás előtt mindenképpen javasolt natúr készítményeket, szemkörnyékápolót, és hidratáló arckrémet alkalmazni. Enélkül ugyanis a festék a ráncokba, barázdákba tapadhat, így ellentétes hatást érnénk el az alapozó használatával, mint amit ténylegesen szeretnénk. A finom vonalak elrejtése a cél, nem pedig a kiemelésük. 

Elengedhetetlen egy kozmetikai nagyítótükör beszerzése, hiszen a tökéletes szemsmink pontosságot, precizitást igényel. Természetes jelenség, hogy idővel romlik a látásunk, ilyenkor könnyű a nem megfelelő vonalak révén elrontani az egész összképet. Ez viszont elkerülhető egy praktikus kiegészítővel!

A szemhéjak petyhüdtségének elfedése érdekében célszerű a fókuszt a szemünkre helyezni, a szemhéj helyett. Egy ideális szemceruza csodákra képes, ehhez csupán vékony csíkokban szükséges felvinni a szempillák tövéhez alul és felül. Ezáltal vastagabb szempillák illúzióját kelthetjük, miközben a szem formája is kiemelődik, így nagyobbnak hat. A tökéletes eredményért lágyabb árnyalatokkal dolgozzunk. Fekete helyett szürke, barna, lila színekkel.

Ideális sminkelési alap anti-ageing hatóanyagokban gazdag kozmetikumokkal

Tökéletes alapot nyerhetünk a fiatalító sminkhez anti-ageing hatóanyagokban bővelkedő szemkörnyékápolóval és arckrémmel. 

Ajánlott a BIOLA Bio Gránátalma Age Defence, mely gyorsan felszívódik, így kiválóan használható smink alá. Hidratáló, tápláló szemránckrém, mely természetes alkotóelemeket tartalmaz.

A bőr rugalmasságát, hidratáltságát javító, bioaktív komponensekben gazdag Naturissimo Jázmin Time Control arckrém szintén tökéletes választásnak bizonyul, akár sminkelés előtt alkalmazva is.

Szépségápolási rutin a bőrünknek megfelelően

Az ideális bőrápolási rutin megtervezésekor érdemes figyelembe vennünk a bőrünk típusát, a korunkat, az életvitelünket. Nagyon fontos, hogy megfelelő alapot biztosítsunk a sminkeléshez. Ugyanakkor a napi teendők végeztével az arc lemosásáról sem szabad megfeledkezni, hiszen a gondos arctisztítás, a szennyeződések és a smink eltávolítása is a rutin részét képezi. Ezt követően érdemes hatóanyagokban gazdag szérummal, majd éjszakai bőrtápláló krémmel ápolni a bőrt!

Fizetett tartalom (x)

Hozzászólások ()

Friss hírek