Magas minőségű nyílászárók kedvező áron, ez lehetséges? (x)

A ház nyílászáróinak kiválasztásakor természetesen azt szeretnénk, hogy ablakaink és ajtóink kiváló minőségűek legyenek, több évtizedig gondozásmentesen működjenek, azonban mindehhez a legjobb áron szeretnénk hozzájutni. A nyílászárók piacán számtalan gyártóval találkozhatunk, nem könnyű köztük választani. Jót, jó áron találni pedig még nehezebb feladatnak tűnik, azonban létezik egy olyan márka, amit nyugodt szívvel ajánlhatunk, és ez nem más, mint egy kiváló német cég.

Miért éppen a Kömmerling?

Ha egy hosszú múltra visszatekintő, kiváló minőségű ablakokat gyártó céget keres, akkor a Zsola Ablak Kft. a Kömmerling német műanyag ablak gyártóját ajánlja, és ez nem véletlen. Magát a gyárat 1897-ben alapították, így több, mint 100 év tapasztalat van a háta mögött, és folyamatos fejlesztés és innováció kíséri útját.

A cég a klasszikus német minőséget képviseli, így nyílászáróit alapos és tökéletes kivitelezéssel készíti, garantálja a tartósságot és azt, hogy ablakai egy teljes életet végigkísérnek. Ennek köszönhetően ez egyik legnépszerűbb márkának számítanak az európai piacon.

A Kömmerling paraméterei

Kömmerling profilból készülnek a nyílászárók, szélsőtömítésűek, öt légkamrásak, 76 mm beépítési mélységűek és egyaránt ajánlhatóak új házak építése, panellakások ablakcseréje és bármilyen lakásfelújítás esetén. Igénytől függően két- vagy három rétegű üveget is lehet bele kérni.

A színekről

Sokan társítják a műanyag ablakokat a fehér színnel, hiszen általában ez a leggyakrabban kért szín. A fehér nyílászáró a tisztaságot, a letisztultságot, az eleganciát képviseli, azonban, ha más színt szeretne, akkor az is könnyen megoldható. A Kömmerling nyílászárók ugyanis a fehér mellett aranytölgy (világos fa utánzatú), dió (sötét fa utánzatú) és antracit (szürkésfekete) színben is megrendelhetők, így a megtervezett homlokzati kép könnyen kivitelezhető.

Miért válassza a Kömmerling nyílászárókat?

Akár panelházakról, akár nívós közintézményekről vagy családi házakról van szó, ez a márka mindenhol megállja a helyét. Mind az építészek, mind pedig a kivitelezők szívesen alkalmazzák, hiszen a magas minőség mellett még az ára is kedvező, és e párosítás méltán tette igen népszerűvé. 

A biztonsági üvegezés

A nyílászárókkal szemben támasztott alapvető követelmény a hő- és hangszigetelés, amiben a Kömmerling az élen jár. Azonban emellett sok embernek fontos szempont a biztonság, így a behatolásgátló üvegezés. Természetesen ennél a márkánál is lehetőség van erre, hiszen az ablak a lakás leggyengébb pontja, a betörések nagy része az ablakokon keresztül történik.

A biztonsági üvegezés megakadályozza az ablak betörését, így biztonságosabbá teszi a lakást. A betörésgátló üvegezés ellenáll az ütésnek, erősebb és ütésállóbb a hagyományos üvegezésnél, így nagyobb biztonságban érezhetjük magunkat.

A nyílászárók kiválasztása nagyon fontos, döntése előtt nézze át a választékot és konzultáljon erre szakosodott szakemberekkel. Ha azonban a Kömmerlinget választja, akkor jól döntött! 

Fizetett tartalom (x)

Hozzászólások ()

Friss hírek