Milyen ajándéknak örülnek a munkatársak? (x)

Karácsonykor ma már szinte minden cégnél szokás nemcsak az üzleti partnerek számára, hanem cégen belül is ajándékozni. Kis és nagy létszámnál egyaránt komoly fejtörést okoz, hogy mi is legyen a dolgozóknak szánt meglepetés, főleg, ha a büdzsé sem végtelen. 

 

A közvetlen kollégáknak szánt termékek még nagyobb odafigyelést igényelnek, mert bár közeli ismeretség esetén könnyebb választani, ha mellélövünk, kellemetlenebb is. Milyen a jó ajándék? Melyek azok, amelyekkel méltóan szerezhetünk örömet a munkatársaknak? Ennek néztünk utána.

Kedveskedj munkatársaidnak megfelelő meglepetéssel!

Nemcsak a családi, baráti kapcsolatokban szokás karácsonykor megajándékozni egymást, hanem az üzleti viszonyokban is. Az üzletfelek és a munkatársak számára is illik legalább egy apróságot választani, egy egyedi üdvözletet küldeni. A Bellio-nál változatos céges ajándékok közül válogathatsz. Az összeállítások sokféle finomságot, különlegességet tartalmaznak, nem és érték szerint is szemezgethetsz közülük, hogy megtaláld mindenki számára az ideálisat.

Vannak tematikusan összeállított csomagok, ezekben az alkalomnak megfelelő ízesítésű, jellegű termékeket találod, illetve különböző stílusok közül is választhatsz. A férfiaknak szánt csomagok az erősebb nem képviselőinek ízlését tükrözik, ezekben markánsabb, kesernyésebb ízű édességeket, ínyencségeket találsz. A női változatok a hölgyek által kedvelt hagyományosabb ízekre építenek, ennek megfelelő válogatásokat tartalmaznak.

Mit fejezhetsz ki az ajándékozással?

Sok esetben nem maga a tárgy, hanem a gesztus a lényeg, így van ez a munkatársaknak szánt ajándékok esetében is. Egy aprósággal is kifejezheted a kollégák felé a megelégedettséget, a bizalmadat, megköszönheted vele egész éves munkájukat, a cég irányába tanúsított lojalitásukat.

Egy kisebb összejövetellel, irodai evés-ivással összekötve kedves hagyományt teremthetsz. A fesztelen hangulat összekovácsolja a csapatot, megalapozhatja a jövőt. Kreatív csapatépítőt is szervezhetsz karácsony alkalmából, igyekezz a legtöbbet kihozni a rendelkezésre álló keretből. Hagyd az unalmas, ötlettelen választásokat, szerezz igazi élményt a munkatársaidnak!

Mit rejtsen egy céges ajándékcsomag?

Közvetlen munkatársaidnak, már-már baráti kapcsolat esetén egyénre szóló meglepetést is választhatsz, de általánosságban ne legyen se túl személyes, se túlságosan nagy értékű a munkatársaknak szánt céges ajándék.

Ideális megoldást jelenthetnek a gondosan, prémium termékekből összeállított csomagok, amelyek édességet, egy-egy különlegesebb italt, ínyencségeket, esetleg kényeztető kozmetikumokat tartalmaznak. Minden esetben a minőségre és ne a mennyiségre helyezd a hangsúlyt. Amennyiben kevéssé ismered a kollégákat, érdemesebb lehet egyforma összeállításokat választani számukra, bár nők és férfiak között ebben az esetben is kategorizálhatsz.

Bármilyen meglepetést is adj, egyrészt mindig időben szerezd be, és add át, másrészt egy névre szóló üdvözlőkártyával mindig varázsold egyedivé.

Fizetett tartalom (x)

Hozzászólások ()

Friss hírek