Jövő héten bejelentheti újraindulását Donald Trump

Donald Trump volt amerikai elnök egyre inkább hajlik arra, hogy bejelentse harmadik indulását a Fehér Ház vezetéséért. A döntés már jövő héten megszülethet. – mondták az ABC News-nak az ügyet közvetlenül ismerő források.

Trump csütörtökön este Iowában tartott beszédet, és bár már hónapok óta hangoztatja, hogy jó eséllyel elindul a 2024-es elnökválasztáson, a hivatalos bejelentés eddig nem történt meg.

A félidős választásokat felvezető kampánygyűlésen, melyet Kim Reynolds iowai kormányzó és Chuck Grassley szenátor tartott, Donald Trump is megjelent és azt mondta a támogatóknak:

“Annak érdekében, hogy országunk sikeres, biztonságos és dicsőséges legyen, nagyon, nagyon, nagyon valószínű, hogy újra megteszem”.

https://www.instagram.com/p/Cki2M9BOWvQ/

Forrás: ABC News

 

Hozzászólások ()

Friss hírek

Kína felhagy a zéró-Covid politikával

Kína szerdán bejelentette, hogy zéró-Covid politikájának két alappillére, a gyakori koronavírus-tesztek és a digitális egészségügyi kódok többé nem lesznek szükségesek a mindennapi élethez vagy az országon belüli utazáshoz. Ez jelentős enyhítés a korábbi szigorú korlátozásokhoz képest, amelyek ellen az elmúlt hetekben országszerte több mint egy tucat városban tiltakoztak.

Read More »