Hogyan kerüld el a kudarcot az internetes társkeresés során? (x)

Bármennyire is hihetetlen, mára már alig akad olyan ember, aki ne járta volna meg az internetes társkeresők valamelyikét. Ebben azonban semmi szégyellnivaló nincsen, hiszen a párkeresés az elmúlt évek során, az okostelefonok és a pandémia kombójának köszönhetően tökéletesen átalakult, így aki párt keres magának, nem kerülheti ki ezt az igen népes platformot.

Csakhogy nem mindegy, hogyan vágsz bele az online társkeresésbe. Bizonyára tucatnyi városi legendát hallottál már arról, hogy mi, mikor és miért nem működik, azonban most mégis arra bátorítunk, hogy a rossz tapasztalattal rendelkező emberek helyett a társkereső oldal működtetőinek a tapasztalatait olvasd el figyelmesen.

Már ha valóban társra vágysz!

Figyelj a profilodra!

Talán az első és legfontosabb, hogy amikor regisztrálsz a CUPYDO Társkeresőre például, akkor a lehető legalaposabban kitöltöd az adatlapod. Ez több szempontból is fontos.

Egyrészt megtiszteled vele a többi felhasználót, és jogosan várhatod el viszont, hogy mások is így tegyenek, másrészt megkönnyíted a keresés-rábukkanás folyamatát mind magadnak, mind másoknak.

Ha az adatlapod alapján egy másik felhasználó kerek képet kap rólad, akkor el tudja dönteni, szeretne-e közeledni feléd, vagy épp szeretne-e kedvezően reagálni a közeledésedre.

Itt természetesen a képeknek is kiemelt szerep jut, hiszen a jó minőségű képek, amelyeken csak te szerepelsz, barátok, gyerek, ex, család nélkül, fontos mérföldkövei az ismerkedésnek.

Ügyelj a kommunikációdra!

Ha az első lépés, a profilod stimmel, még mindig elronthatod az ismerkedést. Hogy mivel?

Azzal, ha egy egyszerű sziával, rosszabb esetben szia, szépkislány vagy szépfiú csatakiáltással indulsz a párválasztó csatába. Persze az sem jobb, ha az első kérdésed után öt perccel már a címzett szemére veted, hogy mennyire gáz, hogy nem válaszol. Türelem és tisztelet – ez itt sem hagyható el!

Ezentúl természetesen fontos a kölcsönösség is, hiszen ha úgy érzed, csak te kérdezel, csak te nyitsz, akkor a beszélgetés hamar elfárad, és biztosan nem vonultok be a CUPYDO Társkereső sikersztorijai közé. Márpedig a végső cél csak ez lenne, nem?

Találni egy olyan társat, akivel rengeteg a közös téma, ugyanolyan sok a közös érték, és természetesen a célotok is egyezik!

Légy őszinte, hidd el, megéri!

A fentieken túl ahhoz, hogy az online társkeresésed sikerrel záruljon, elengedhetetlen az őszinteség.

Légy őszinte, amikor a profilodat töltöd, amikor leírod, kire és milyen kapcsolatra vágysz, amikor valaki nagyon bejön és olyankor is, amikor nagyon nem. Ha így jársz el, magadat és másokat is megkíméled a kudarcélménytől, és növeled az esélyeid arra, hogy az interneten bukkanj rá életed párjára.

Mit gondolsz, készen állsz erre az első körben virtuális kalandra?

Fizetett tartalom (x)

Hozzászólások ()

Friss hírek

A kávéról kicsit másképp (x)

Hatékonysági és újrahasznosítási lázban ég a világ, miért éppen a kedvenc forró fekete italunk alapanyaga lenne híján az alternatív felhasználási ötletekből, miért éppen a benne rejlő lehetőségeket ne aknáznánk ki?

Read More »