Ahol a napunk kezdődik és végződik: a fürdőszoba (x)

A lakás helyiségei közül a fürdőszoba berendezése néha méltatlanul kevés figyelmet kap, pedig sok esetben nem is gondolnánk, hogy mennyi időt töltünk falai között. Amikor megálmodjuk a fürdő kialakítását, akkor többféle szempontot is figyelembe kell venni, és jó esetben egy jó kompromisszum eredménye lehet a helyiség berendezése.

Változás az idők folyamán

Sajnos a legtöbb esetben nem engedhetjük meg magunknak, hogy akkora fürdőszobát építsünk, amely megalkuvás nélkül minden szempontnak megfelel, így a méret bizony sok esetben már meghatározza a bútorzat paramétereit is.

Sokáig a fürdőkád volt a fürdőszobák kiindulási pontja, szinte elmondható, hogy a kád köré épült az egész berendezés, azonban ahogy az idők változtak, egyre nagyobb szerepet kezdtek kapni a zuhanyszettek, zuhanykabinok.

Zuhanyzás, amely mindig trendi lesz

A zuhanyzás népszerűsödése egyrészt magyarázható az energiatakarékos szemlélet megerősödésével, másrészt a rohanó világban egyre kevésbé kivitelezhető hosszan tartó fürdőzés nehézségével, harmadrészt pedig a helyhiányra adandó válaszként is elfogadott lett. 

A praktikusságot szem előtt tartva kialakult a fürdőkáddal egybeépített, azzal együtt használható zuhanyzók csoportja is, azonban manapság már a zuhanykabinok örvendenek e téren a legnagyobb népszerűségnek.

Zuhanykabin és zuhanykabin között is jelentős eltérések lehetnek, mind a kivitelezésben, mind pedig a felhasznált anyagok tekintetében vagy a műszaki igényességben.

Széles választék és magas minőség

A Fürdőszoba-Szaniter Shop webáruház zuhanykabin választékában számos különböző kialakítású zuhanykabinnal találkozunk, és a tolóajtós kialakítású kivitelek már önmagában a tolóajtó alkalmazása miatt is elismerésre méltó módon takarékoskodnak a hellyel. Nyílóajtós kialakítású társaikhoz képest akár 1-2 négyzetméterrel is több hellyel gazdálkodhatunk szabadon, és ez sokat jelenthet egy fürdőszobában. 

Az íves tolóajtós kialakítás még tovább képes növelni a praktikumot, hiszen az ilyen megoldással ellátott zuhanykabinok egy sarokba beépítve tökéletes helykihasználást tesznek lehetővé.

Az ilyen kialakítású kabinok között is találhatók egyedi megoldások, amelyek a kényelmet, tartósságot vagy épp az esztétikumot emelik magasabb szintre.

Extrákkal felszerelve

Találkozhatunk 5 vagy akár 8 mm vastag vízlepergető bevonattal ellátott edzett üveggel, amely mellett nincs esélye a vízkőfoltoknak, valamint az igényes, króm elemekből épített keretszerkezettel, amely mágnesesen záródik. A sort folytatva megemlíthetők a dupla csapágyazással készülő görgők, amelyek biztosítják az ajtók nesztelen, precíz mozgását, vagy a profilokba elrejtett szereléshez használt csavarok, amelyek így nem zavarják meg a szerkezet egységét, szépségét.

A Fürdőszoba-Szaniter Shop webáruházban minden terméknél alapos leírás és pontos méretek várják az érdeklődőket, valamint az ár mellett a szállításról, az akciókról és a kiegészítő termékekről találhatók meg hasznos adatok.

Fizetett tartalom (x)

Hozzászólások ()

Friss hírek

Volvo XC60 Recharge

Erős negyedévet zárt a Volvo

A kínai Geely többségi tulajdonában lévő Volvo Cars rekordszámú, 182.687 járművet értékesített az idei első három hónapban, 12 százalékkal többet az egy évvel korábbinál. A tisztán elektromos autók aránya 21 százalékra emelkedett az egy évvel korábbi 18 százalékról.

Read More »