Digitális névjegykártya környezetbarát módon (x)

A digitális névjegykártya használata már önmagában is egy környezetbarát megoldás. Lehet azonban még fokozni ezt a tulajdonságot, ha természetes anyagból készítjük el a fizikai kártyát. Kíváncsi vagy erre a megoldásra? Ma ezt mutatjuk be neked.

Környezettudatos névjegy előfizetéses rendszerben

Az alapváltozathoz hasonlóan, itt is rendelkezésedre áll a részletfizetés lehetősége. Ha éppen nem tudsz, vagy nem szeretnél egyszerre nagyobb összeget kiadni, ez lesz számodra a nyerő finanszírozási forma. Azért is rendkívül előnyös ez a konstrukció, hiszen havi szinten csupán egy csekély pénzösszeg fogja terhelni a pénztárcádat. Természetesen ez a megoldás a kártya használati értékéből semmit nem von le, minden funkció ugyanúgy elérhető lesz rajta, mint a többin.

 

A digitális névjegykártya egyik nagy előnye, hogy bármikor frissíthetjük rajta adatainkat. Így ha bármilyen információ megváltozott velünk kapcsolatban, azt azonnal módosítani tudjuk. Nem kell a nyomdába rohanni, és óriási összegeket kifizetni, szimplán elég az applikációban megváltoztatni a tudnivalókat. Ez a lehetőség egyrészt rendkívül költséghatékony, másrészt pedig nagy terheket tud levenni a vállunkról.

A névjegykártya, mely kiszolgálja minden igényed

Természetesen a következő variáció ennél a kártyatípusnál is az, amikor egy összegben fizetünk névjegyünkért. Ez azért tud pozitív lenni számunkra, hiszen később nem lesz gondunk a névjegykártyánkat terhelő költségekkel. Ezáltal annak, aki jobban szereti előre letudni a kiadásokat, mintsem elaprózni, ez a megfelelő választás. A digitális névjegyek rengeteg előnyt hordoznak magukban, hiszen többek, mint egy átlagos névjegykártya.

A CardInMove névjegyein 17-féle adatot is elhelyezhetünk magunkról, mely sokkal több lehetőséget biztosít számunkra a hagyományos kártyáknál. Rendkívül fontos lehet többek között a weboldal, illetve a social media felületek közzététele. Ezen elérhetőségeink segítségével leendő partnerünk sokkal egyszerűbben tud rólunk tájékozódni, és jobban megismerhet minket. Bővebben betekintést nyerhet cégünk mindennapjaiba, és a vállalat kommunikációjába. Így személyesebb viszonyt alakíthatunk ki.

Prémium minőség, ha csak a legjobbal éred be

A környezetbarát névjegykártya esetében sem kell lemondanod a luxusélményről. Ezen terméknél is elérhető a prémium kategória, melyhez egy bőrtok, illetve egy díszdoboz is tartozik. Amennyiben nagy kaliberű tárgyalásokat folytatsz, akkor célszerű lehet egy ilyen darabot választani. Így nemcsak modern gondolkodásoddal, hanem az esztétikai élménnyel is le fogod nyűgözni jövőbeli üzlettársaidat.

Az információk között céges profilokat, munkahelyi elérhetőségeket, illetve profilképet is megjeleníthetünk magunkról. Így biztosíthatjuk partnereink számára, hogy minél jobban megismerhessenek minket. Ezzel pedig garantáltan közvetlen viszonyt tudunk kialakítani, mely elősegíti a sikeres tárgyalásokat. Próbáld ki te is ezt a bambuszból készült névjegykártyát, és lépj a jövő útjára!

Fizetett tartalom (x)

Hozzászólások ()

Friss hírek