Háború: mi lesz a háziállatokkal?

Nick Tadd fotós Ukrajnába utazott, hogy segítsen megmenteni a háború miatt elhagyott háziállatokat; egy önkétesekből álló hálózattal összefogva egy lengyelországi menhelyre szállítja őket. Elmondása alapján meneküléskor nagyon sokan kényszerülnek hátrahagyni megrémült kedvenceiket, mert a legtöbb állatot sem a buszokra, sem a vonatokra nem engedik fel.

Nick a közösségi médiában – például Twitteren – dokumentálja munkáját, és reméli, hogy ezáltal pénzt gyűjthet további kellékekre és egy új mentőautóra az állatok számára.

https://www.instagram.com/p/CbdILYLK0RV/

Forrás: BBC / Instagram

Hozzászólások ()

Friss hírek

Piaci körkép: az EKB még nem látja a jeleket

Christine Lagarde, az EKB elnöke ma elmondta, hogy nem látják tiszta jelét annak, hogy a maginfláció csökkenne, dinamikája továbbra is erős. Ugyanakkor azt is megjegyezte, hogy az EKB nem feltétlenül emeli tovább a kamatokat, de nem is zárja ki a további szigorítást.

Read More »

Nemsokára a holland köztisztviselőknek sem szabad tiktokozni

A holland kormány hamarosan megtiltja köztisztviselőinek, hogy a kínai ByteDance tulajdonában álló TikTok alkalmazást munkahelyi elektronikus eszközeiken használják, annak érdekében, hogy kiküszöböljék a kémkedés esetleges kockázatát - közölte Alexandra van Huffelen, a holland igazságügyi minisztérium digitalizációért felelős államititkára kedden Hágában.

Read More »